ŠTA PORUČUJE VAŠ AVATAR ?

...i da li treba šta da poruči?

ponukana sam jednom pp koju sam dobila...neću, naravno imenovati, bila je kulturna i sve ok.Ali me je bacila u rebus...
ne razmišljam o tome šta i da li moj avatar poručuje...ali očigledno, pošto smo različiti i iz različitih pobuda ovdje...ne doživljavamo ni na isti način naše avatare...
Da li vam je bitno da avatar ne stvori pogrešnu sliku o vama?
I ako jeste - zbog čega?
Ako nije- ne treba zbog čega:mrgreen:

moj avatar govori da mrzim sebe :tiganj:

Vojvoda Misic,zatim Stepa Stepanovic,Radomir Putnik,i mnogi drugi ostali su na svu srecu s pravom upamceni u ovom narodu,dok Heroje zadnjeg rata nazalost guta zaborav,a ja se trudim da ih od tog zaborava sacuvam...ima jedna firma iz Novog Sada imaju cisterne pa na zadnjem celu cisterne oslikava znamenite ljude,Zivojin Misic,Vuk Karadzic,Bata Stojkovic,Gaga Nikolic....ne mogu se setiti dal jos neka domaca licnost ima...lepo je za videti :)

lenjost, sporo razmisljanje, sarkazam, nepromisljene odluke, ogradjivanje od svega sto volis, mazohizam, porocnost, zivot u oblacima, jako velike ambicije i jako malo realizacije, samoobmana.
sve se to psiholoski moze otkriti. podsvesno stavite nesto sto odgovara vama, vasem stanju, vasem liku i delu, evo ja tek sad vidim sta sam stavila

lenjost, sporo razmisljanje, sarkazam, nepromisljene odluke, ogradjivanje od svega sto volis, mazohizam, porocnost, zivot u oblacima, jako velike ambicije i jako malo realizacije, samoobmana.
sve se to psiholoski moze otkriti. podsvesno stavite nesto sto odgovara vama, vasem stanju, vasem liku i delu, evo ja tek sad vidim sta sam stavila

E zato sam ja svojevremeno ovde imao sličicu mačka Garfilda... :))))

to ja zovem analiza... :eek:
i jos odgovara mom liku i delu od reci do reci.. nesvesno te privuce nesto sto nosis u sebi kao ono sto na osnovu hrane koju volis, boje, etc dosta govori o tebi..
E zato sam ja svojevremeno ovde imao sličicu mačka Garfilda... :))))
da ne dodje neka vaka da te procita :p
ne bih da te bedacim al i kakvog Garfilda stavis govori o tebi :hahaha:

i jos odgovara mom liku i delu od reci do reci.. nesvesno te privuce nesto sto nosis u sebi kao ono sto na osnovu hrane koju volis, boje, etc dosta govori o tebi..

da ne dodje neka vaka da te procita :p
ne bih da te bedacim al i kakvog Garfilda stavis govori o tebi :hahaha:

Pa da, ja npr volim crvenu boju,ali nemam crvenu haljinu
Ova moja ženska na avataru poseduje neku eleganciju koju ja nemam (vid samo kako drži čašu):sad2:
Onda, ona pije vino...ja retko jer me brzo uvati
i ima šešir...msm generalno ženska zna šta radi :zcepanje:a sa mnom ima dodirnu samo tu crvenu boju
I mislila sam nedavno da promenim sliku (imam nekih starih u arhivi) , al mi je postala draga, većinom su svi ovi avatari u nekim pastelnim ili jesenjim bojama, neka malo i crvene :D zbog radi ravnoteže
napisah roman na temu...:whistling:

Back