L
Lara Kroft
Gost
Imam tesku situaciju.Zabavljamo se kao, ja strelac-blizanac sa mesecom u skorpiji,venerom u jarcu, on bik, dupli i sad on mene muvao,kao smrtno se zaljubio veza pocela, sve bilo sjajno,ali sad sve redje me zove telofonom, ne salje mi vise poruke a kad kazem da prekinemo vezu on nece ni da cuje, vec smatra da je to sve ok. Pa, da li su bikovi zaista takvi,da li je stvarno sve ok, i da me voli i dalje, jer ne razumem zasto onda ne zeli da prekinemo vezu koja je tako nekako po meni traljava! A uz to mu je rodjendan i ja ne znam sta da mu poklonim jer ne znam sta bikovi vole!
Ovo je nikad bolje srocena recenica o bikovima, ama svaka rec je tacna....ima da ovo zapisem i da mom biku nabijem na rogove cim mi se ukaze prilika....Laro, ako imas celicne zivce da istrpis emiotivno mucenje od strane tvog besnog bika, samo napred...ja sam evo odustala...pa valjda na ovoj planeti postoji neko oko koga se vredi potruditi a da ti pri tome trenutke neznosti nece davati na kasicicu, kao milost
ops: bikovi su divni,bar moj bik :wink: nezan,sladak i pun ljubavi....uopste nije takav kako vi pisete.oni su rodjeni za ljubav
?
bash ste nekako smeshni ali je slatko

, ja imam fenomenalno iskustvo s bikom i jos uvek traje. Super se slazemo, fin je i iskren, nezan i pazljiv. Volimo se najvise na svetu!