Sta pokloniti dragoj/dragom za rodjendan (8. mart, Dan zaljubljenih...) ?!

Ако ти је нешто рекла раније да јој се свиђа а ниси јој купио изненади је за празник. То ће је сигурно обрадовати.

Uhhhh, mi smo vec prilicno dugo u vezi (skoro 5 godina) i dosta ideja za poklone smo ispucali... A pravo da ti kazem, nonstop vracam film na to da li mi je rekla nesto tako, ali dzaba, ne mogu da se setim... :think:

Не знам шта бих ти рекао, нека лепа наруквица или огрлица. То увек пролази јер се наруквице могу мењати, данас једна сутра друга. Можеш и нешто од гардеробе, рецимо нека лепа мајица.

Poklonio vec dve narukvice... Srebrne, posto srebro obozava, a poklanjao sam joj neretko i odevne predmete...

Uzmi odmah nazad sve to sto si joj poklonio i unovci a onda sa tim novcem izadji sa drustvom u kafanu i sve spici na muziku i pice.Pijan se vrati kod te tvoje drage i ispovracaj joj se po stanu i umlati je kao kravu.Reci joj da si iskockao taj njen stan i da si bez prebijene pare Ukoliko te i dalje bude volela bice od nje neka zena kojoj ces mozda nekada i pokloniti nesto.

Uzmi odmah nazad sve to sto si joj poklonio i unovci a onda sa tim novcem izadji sa drustvom u kafanu i sve spici na muziku i pice.Pijan se vrati kod te tvoje drage i ispovracaj joj se po stanu i umlati je kao kravu.Reci joj da si iskockao taj njen stan i da si bez prebijene pare Ukoliko te i dalje bude volela bice od nje neka zena kojoj ces mozda nekada i pokloniti nesto.

Predlog ti je stvarno "originalan", ali trebao bi da znas da postoje veze koje nisu zasnovane iskljucivo na materijalnoj osnovi. Postoje veze u kojima devojka ostane uz tebe i kada ostanes bez posla (zbog lopovske privatizacije bivse firme) i bude uz tebe, iako dve godine ne radis nigde i nemas dinara u dzepu, i bude ona ta koja bi vise vajdisala kada bi, kako ti napisa, "unovcila" sve poklone koje je kupila svom decku i jednostavno ZASLUZUJE da joj se kupi, najblaze receno, lep poklon za rodjendan...

Back