Sta otvoriti??????

Ma ja sve znam.I za akcepni,i za menicu.Mrzelo me tipkati,nije mi se dalo.
A za naplatu,ko kako ume da naplati.Ne da se svako nasankati.Nekome su dovoljna obecanja i lepe reci,a nekome konkretne stvari,i ispod toga ne pristaje

Ma ja sve znam.I za akcepni,i za menicu.Mrzelo me tipkati,nije mi se dalo.
A za naplatu,ko kako ume da naplati.Ne da se svako nasankati.Nekome su dovoljna obecanja i lepe reci,a nekome konkretne stvari,i ispod toga ne pristaje

Evo da vam kažem kako se naplaćuje. Dobiješ robu na odloženo,bez menica i gluposti,ali gazda robe traži da zaključiš ugovor o osiguranju života sa nekom osiguravajućom kućom i da za korisnika navedeš njegovu firmu.z:mrgreen:
E sad ti vidi da li ti se isplati da ne platiš,jer može da ti se desi da te pogazi auto,a gazda robe naplati premiju osiguranja.z:plez::sanke:

Evo da vam kažem kako se naplaćuje. Dobiješ robu na odloženo,bez menica i gluposti,ali gazda robe traži da zaključiš ugovor o osiguranju života sa nekom osiguravajućom kućom i da za korisnika navedeš njegovu firmu.z:mrgreen:
E sad ti vidi da li ti se isplati da ne platiš,jer može da ti se desi da te pogazi auto,a gazda robe naplati premiju osiguranja.z:plez::sanke:

Izmedju ostalog se tako naplacuje da ne osanes kratak za ulozenu investiciju.Ima raznih vrsta ugovora.

@Ultrazvuk,

vidim spominjes kurirsku sluzbu. Da li mozes dati malo vise informacija o tome. Trazim na netu madjutim ne nalazim bas konkretne informacije o tome.

Ono sto bih naveo je sledece...

- zivim u malom mestu, oko 6000 stanovnika, dakle vise je to selo,. Ne znam da li se u malim mestima isplati kurirska sluzba, a prvenstveno me interesuje
u vidu dostavljaca na biciklu (messanger)

Neke informacije o ovome....

Hvala

Back