Sta on zapravo hoce?

znam decka dva meseca, a oko 3 nedelje smo zajedno. vec dva meseca se javlja svaki dan, pise poruke, i po 3 puta dnevno. medjutim, vidjamo se retko, npr. na 7 dana. evo i sada od poslednjeg susreta vec 7 dana pise al ne predlaze vidjanje. ja bi volela da je malo cesce. da li neko ima ideju zasto? ili jos bolje pitanje- sta preduzeti? kulirati i cekati, pratiti njegov tempo ili otvoreno i diretkno pitati u cemu je problem i reci svoja ocekivanja? ili nesto trece?

A jel pao sex taj poslednji put? :manikir:
Dobio covek sta je hteo pa nisi zanimljiva vise..mislim, jedan moguci odgovor, ne kazem da je to.
Mozda kulira namerno, ceka da se ti javis, mozda sto kaze neko mu dosli gosti/odputovao ovo ono..
Mozda nece odmah da se vezuje, nego opusteno, vidite se kad se vidite..
A da ga zvrcnes ti da mi ne nagadjamo :think:

znam decka dva meseca, a oko 3 nedelje smo zajedno. vec dva meseca se javlja svaki dan, pise poruke, i po 3 puta dnevno. medjutim, vidjamo se retko, npr. na 7 dana. evo i sada od poslednjeg susreta vec 7 dana pise al ne predlaze vidjanje. ja bi volela da je malo cesce. da li neko ima ideju zasto? ili jos bolje pitanje- sta preduzeti? kulirati i cekati, pratiti njegov tempo ili otvoreno i diretkno pitati u cemu je problem i reci svoja ocekivanja? ili nesto trece?
Ima nekoliko varijanti i svaka je vrlo moguca. U istom ste gradu: Ima drugu ili vise njih, a ti si rezerva. Tu ide direktno pitanje i razmisli da li ti odgovara ili ne odgovara odgovor ili status. Drugo: Nema para, a ne zeli da ti to primetis.Resenje : Oprezan iskren razgovor. Trece: Ne zeli da se veza suvise brzo razvije vec to radi postepeno. Reci mu sta zelis i prilagodi odgovorima. Ima obaveze, sportske, naucne ili drustvene. Samo da se prilagodis.
Ako je u drugom gradu: Samo se menja redosled, pa je prvo materijalno zatim ostalo.
Nisi navela starost ni tvoju ni njegovu, a vrlo je bitna za razumevanje situacije - Pretpostavka je da ste mladi sto opravdava da tako malo znas o njemu.:)

Ne treba nikad nagadjati sta je nekome u glavi i smisljati razne scenarije i jos gore opravdavati tudja (ne) dela...dat nam je dar govora, pa isti iskoristi...

Predlozi mu da izadajete....kad prihvati i dogovorite se, izadji, budi svoja kao i do sada, lepo se provedi i nagovesti da zelis da se vise vidjate i sta on o tome misli....u skladu sa odgovorom, odreaguj....
Ne napadaj decka sa optuzbama, kuknjavom, prebacivanjem ni bilo sta sl. to odbija bez obzira da li je neko zaljubljen ili ne...

Ne treba nikad nagadjati sta je nekome u glavi i smisljati razne scenarije i jos gore opravdavati tudja (ne) dela...dat nam je dar govora, pa isti iskoristi...

Predlozi mu da izadajete....kad prihvati i dogovorite se, izadji, budi svoja kao i do sada, lepo se provedi i nagovesti da zelis da se vise vidjate i sta on o tome misli....u skladu sa odgovorom, odreaguj....
Ne napadaj decka sa optuzbama, kuknjavom, prebacivanjem ni bilo sta sl. to odbija bez obzira da li je neko zaljubljen ili ne...

Iako bih ja razmisljao kako sam napisao, slazem se da je ovo bolji nacin.

Moze biti da je mnogo nesiguran pored tebe i da se plasi da ce se izblamirati,pa mu je onda lakse da se cuje redovno s tobom ili i on koristi isti sistem kao ti....takodje moze biti da je on zapravo s tobom cisto da bi imao devojku...Mislim da bi najpametnije bilo da i ti njega koji put pitas da se vidite....Tako ces moci da procenis o cemu se radi...:think:
ne deluje nesigurno...a ako hoce da ima devojku samo da bi rekao daje ima..isto tako moze ortacima da prica da iam devojku bez toga da meni pise 3 puta dnevno...:)

Ma ja samo kažem kako se ponašaju zaljubljeni momci, a kako oni koji to baš i nisu ;) bar su neka moja "iskustva" takva.
Zaljubljen bi se maltretirao, bilo bi mu zadovoljstvo. Koliko je to suludo, druga je priča.
da, koliko god to meni ne ide u prilog, neko ko je bas, bas zainteresovan i na dobrom putu da se zaljubi, smrzavao bi se samnom napolju, radio bi i stvari koje mu do sada nisu bile svojstvene

:lol: pitati odmah u čemu je problem, a svoja očekivanja ostaviti za sebe. I to baš tim rečima: u čemu je problem? Ako samo malo mrsomudne: pa pa paaaa ti si divna predivna ali ja nemam vremena i para i... baš si dobra i sve...
Beži koliko te noge nose.

Jedini odgovor koji bi valjao sa njegove strane je: znam, svestan sam toga i meni je krivo što se ne viđamo, sutra idemo u pozorište/bioskop/dođi kod mene/po volji...
Ali nešto mi se čini da nećeš dobiti taj odgovor.
Vrlo je bitno da ti da vremensku odrednicu. "Ići ćemo, videću da stignem, pa hoćemo samo polako..... aj jednom ćemo....." je sve ono zbog čega bi mogla da počneš da radiš na prekidu pre nego što počne, bolje je po tebe.
mislim da ovo nije los savet tj. jedino ako pokaze inicijativu da vidimo taj dan ili sutradan. :) .moze da ga izvuce ako opet pocne da odugovlaci..ovih dana...onda od toga nema leba :(

A jel pao sex taj poslednji put? :manikir:
Dobio covek sta je hteo pa nisi zanimljiva vise..mislim, jedan moguci odgovor, ne kazem da je to.
Mozda kulira namerno, ceka da se ti javis, mozda sto kaze neko mu dosli gosti/odputovao ovo ono..
Mozda nece odmah da se vezuje, nego opusteno, vidite se kad se vidite..
A da ga zvrcnes ti da mi ne nagadjamo :think:
hahaha..nije pao sex...da jeste...sve bi mi bilo jasno, ne bi ni postavljala ovde pitanje :) a ovako..covek bi trebao da udara nogama u guzicu...ne bi doslo da sexa, a on ni da pita da se vidimo :D

Ima nekoliko varijanti i svaka je vrlo moguca. U istom ste gradu: Ima drugu ili vise njih, a ti si rezerva. Tu ide direktno pitanje i razmisli da li ti odgovara ili ne odgovara odgovor ili status. Drugo: Nema para, a ne zeli da ti to primetis.Resenje : Oprezan iskren razgovor. Trece: Ne zeli da se veza suvise brzo razvije vec to radi postepeno. Reci mu sta zelis i prilagodi odgovorima. Ima obaveze, sportske, naucne ili drustvene. Samo da se prilagodis.
Ako je u drugom gradu: Samo se menja redosled, pa je prvo materijalno zatim ostalo.
Nisi navela starost ni tvoju ni njegovu, a vrlo je bitna za razumevanje situacije - Pretpostavka je da ste mladi sto opravdava da tako malo znas o njemu.:)

u istom smo gradu, al ne zivimo blizu.
mladji je od mene :D ali (ponavljam) ne deluje nesigurno u sebe

hvala :) pokusacu tako, mada znajuci sebe moze da se desi da mi izleti nesto tipa- da si imao zelju videli bi se i ranije...ili neka slicna optuzba :zroll:

paaa...ne pitam da se vidimo...jer idem logikom- da zeli da me vidi pitao mi me on sam...ocigledno niej dovoljno motivisan, al se onda pitam odakle crpe motivaciju da pise i zove 3 pita dnevno? a i plasim se razotkrivanja...i da ga ne ugusim svojim pitanjima o cescem vidjanju i tako oteram od sebe...

Alo bre sestro..... jaoooooo :zroll: , kad li cete da naucite vishe neke stvari. :zroll:

Ima drugu,sa njom se vishe vidja... ti mu se svidjas, tu se dvoumi. End of story :zcool:

Znas kako kazu, ko pita ne skita :lol:

Zato što najverovatnije ima ili devojku, ili ženu...

prestani da razmisljas sta on misli ili osjeca, nego ti budi nacisto sta ti hoces i djeluj u tom pravcu. preuzmes inicijativu, jer su oni vrli cesto i lijeni i ne znaju sta hoce. pa kako bude- bude! ako rezultat nije onakav kakav bi zeljela, sta ce ti takav frajer

prestani da razmisljas sta on misli ili osjeca, nego ti budi nacisto sta ti hoces i djeluj u tom pravcu. preuzmes inicijativu, jer su oni vrli cesto i lijeni i ne znaju sta hoce. pa kako bude- bude! ako rezultat nije onakav kakav bi zeljela, sta ce ti takav frajer

Ne može da ne uzme u obzir šta on hoće, to bi bilo silovanje volje... osim toga, možda im se želje ne poklapaju.
I znaju oni vrlo dobro šta hoće. z:)

Back