Sta od nas ocekujete danas

Sram te bilo jedna velika devojčica ne sme tako da se ponaša :), nego što te diraju bre ti si barem cool/ortak/ovo-ono bar ja ima takav dojam :aha:

- - - - - - - - - -

Pa napisah da sve sem onog "pusti me na miru" ima smisla, ali upravo to i jeste ono što razlikuje vezu od kres varijante :aha:
Mene neko da dira? Ne sme brate, ne sme! :lol:
Ali kolega tvrdi da se muškarci tako usrećuju, a ja mislim da nije u pravu pa sam zato pokušala da mu promenim ugao gledanja, ali vidim da ni tebi baš nešto ne idu ti uglovi. :D

Mene neko da dira? Ne sme brate, ne sme! :lol:
Ali kolega tvrdi da se muškarci tako usrećuju, a ja mislim da nije u pravu pa sam zato pokušala da mu promenim ugao gledanja, ali vidim da ni tebi baš nešto ne idu ti uglovi. :D

Ma tema je skroz pase, proistekla iz nečijeg lošeg ličnog iskustva i samim tim lišena bilo kakvog objektivnog aspekta ..... meni samo ona anketa bila zanimljiva ...

Pa hajde da vidimo sta je to sto vas ovih dana osvaja... Sta vam laska? Sta trazite u vezi?Kako se postaviti i sta ocekivati?

Kako su muskarci izgubili vekovni polni rat na njima je adaptacija:lol:
Osvaja me respekt, tretman koji zaliva zenstvenost a pun je jednakosti.

Laska mi negovana prisnost uoblicena animalnom prizemnoscu i neznim manirima u pravom odnosu i meri.

Uvek se treba postaviti direktno i iskreno...tada su greske svedene na minimum jer ce od tezine iskrenosti svako nepouzdan pobeci.

Pa hajde da vidimo sta je to sto vas ovih dana osvaja... Sta vam laska? Sta trazite u vezi?Kako se postaviti i sta ocekivati?

eh...kao da je to bitno
nudish shta imash
kome odgovara...odgovara
sve drugo zasniva se na...obmani

- - - - - - - - - -

Ok, jel može onda da vi nas da usrećite tako kako mi vas usrećujemo?
Nahranite nas, spavate s nama, pustite nas na miru, ne proveravate nam telefon i ne proveravate gde se krećemo.
Aj da vidim tog muškarca koji bi pristao na ovakav odnos sa svojom ženom.

moze...al kompjuter je samo moj!!

Back