Šta očekujete...

Heh, problem je u tome što to nerazumeš. :lol:

Kod mene je duhovni sklad kroz ceo moj život, jer za Boga znam od kad znam za sebe. Drugo, mnogi nemogu da spoznaju zemaljsko a duhovno, nebesko na zemlji, neznaju da spoznaju šta je stvarno i kad je greh, a kad ne. Već sam rekao, u određeno doba života, zavetnici moraju da "rade" i ono što se čini drugima grešno, jer nekad greh nije radi greha, već radi spasenja od grehova nečijih iz prošlosti. Kao i ispravljanje puteva kojim treba neko ići.

Lepo sam više puta rekao, nikad ja nisam muvao žene, već one mene :lol:

Obožavam to kada nekome kažem nešto, uvek je kontra argument "ne razumeš ti to" hahaha :D

Kao što je sve nezdravo lepog ukusa, tako je i sve grešno zapravo fino, ali nemoj meni tih priča "nije greh iako je greh", kakvo propagiranje duhovnosti a ovamo na stanici se dočekuju, planira se iznajmljivanje sobe haha, nemoj da misliš kako ja osuđujem, nisam ja u tom fazonu, samo mi je sad smešno :D

Znači to što si hteo da je opleteš je ispravljenje njenog puta, nije čisto dizanje falusa na nju fizički i psihički? Kad tako složiš niko nikad greh učinio nije haha :D

I Odiseja su muvale a ne on njih, pa, opet... :D

Obožavam to kada nekome kažem nešto, uvek je kontra argument "ne razumeš ti to" hahaha :D

Kao što je sve nezdravo lepog ukusa, tako je i sve grešno zapravo fino, ali nemoj meni tih priča "nije greh iako je greh", kakvo propagiranje duhovnosti a ovamo na stanici se dočekuju, planira se iznajmljivanje sobe haha, nemoj da misliš kako ja osuđujem, nisam ja u tom fazonu, samo mi je sad smešno :D

Znači to što si hteo da je opleteš je ispravljenje njenog puta, nije čisto dizanje falusa na nju fizički i psihički? Kad tako složiš niko nikad greh učinio nije haha :D

I Odiseja su muvale a ne on njih, pa, opet... :D
Sam si rekao da nerazumeš. Ja sam se nadovezao.

I naravno da nerazumeš, kad ovako tumačiš veru, duhovnost. :lol:

Kad bih se ja pridržavao svih strogih kanonskih pravila, zakona Crkvenih, Božijih, bio bih odvojen od sveta, sam na svetu, izolovan negde gde nema ničeg.

Razmisli malo.

Drugo su Sveštena lica koji imaju svoja pravila za sebe, iako i Sveštenici imaju ista prava civilnog, građanskog života. Drugo su Monasi, kaluđeri itd...

Moraš proči kroz "kapiju saznanja" duhovnosti, da bi mogao rapoznati šta je šta i zašto.

Izvini, ne solim ti pamet, niti mi je namera da vređam bilo koga.

Ja ima sva saznanja, i za mene ne postoje tajne koje su sakrivene, i koje se mogu sakriti.

A jedno ti kažem, ljubv je najmočnija sila, koja sadrži sve elemente živog i materijalnog sveta. :lol:

Da bi lakše nešto razumeo pogledaj i ovo:

http://forum.krstarica.com/showthread.php/677557-Odvijanje

Ali se nije desilo da je "opletem". Sad pokušaj da razumeš :lol:

Poslednja izmena:

Kad bih se ja pridržavao svih strogih kanonskih pravila, zakona Crkvenih, Božijih, bio bih odvojen od sveta, sam na svetu, izolovan negde gde nema ničeg.

Razmisli malo.

Drugo su Sveštena lica koji imaju svoja pravila za sebe, iako i Sveštenici imaju ista prava civilnog, građanskog života. Drugo su Monasi, kaluđeri itd...

Moraš proči kroz "kapiju saznanja" duhovnosti, da bi mogao rapoznati šta je šta i zašto.

Ja ima sva saznanja, i za mene ne postoje tajne koje su sakrivene, i koje se mogu sakriti.

A jedno ti kažem, ljubv je najmočnija sila, koja sadrži sve elemente živog i materijalnog sveta. :lol:

Blago tebi.....:aha:

Razmisli malo.

Da bi lakše nešto razumeo pogledaj i ovo:

http://forum.krstarica.com/showthread.php/677557-Odvijanje

Tumačim veru i duhovnost kao osnovu morala, kodeksa i tome slično (mada ima malo i licemerja), a ja sam kroz tvoje postove video da pominješ Boga, duhovnost, kako voliš tu spoznaju, kako ovo, kako ono, a onda ide hotelska soba dok ovamo imaš ženu :D Da je duhovno i moralno - nije, da sam ja taj koji treba da se bavi time - ne treba, ali, eto, primetio sam samo :D

Generalno, ja zapovesti posmatram kao bonton koji je tu kako bi ljudi fino živeli, kako ne bi krali, ubijali, itd, itd, ali naravno da je teško pridržavati se toga 100% i naravno da neću otići u planinu da bih živeo isposnički... Ali prevariti ženu koja te čeka kući sa nekom forumaljkom je bezveze i sa zapovestima i bez zapovesti, evo, meni niko ne zapoveda, ali, ipak... Doduše ne znam ni kakva je ona, tj tvoja žena, ali o tome i ne bih...

A kao što reče Frida blago tebi, ti si onda premudar čovek :)

Tumačim veru i duhovnost kao osnovu morala, kodeksa i tome slično (mada ima malo i licemerja), a ja sam kroz tvoje postove video da pominješ Boga, duhovnost, kako voliš tu spoznaju, kako ovo, kako ono, a onda ide hotelska soba dok ovamo imaš ženu :D Da je duhovno i moralno - nije, da sam ja taj koji treba da se bavi time - ne treba, ali, eto, primetio sam samo :D

Generalno, ja zapovesti posmatram kao bonton koji je tu kako bi ljudi fino živeli, kako ne bi krali, ubijali, itd, itd, ali naravno da je teško pridržavati se toga 100% i naravno da neću otići u planinu da bih živeo isposnički... Ali prevariti ženu koja te čeka kući sa nekom forumaljkom je bezveze i sa zapovestima i bez zapovesti, evo, meni niko ne zapoveda, ali, ipak... Doduše ne znam ni kakva je ona, tj tvoja žena, ali o tome i ne bih...

A kao što reče Frida blago tebi, ti si onda premudar čovek :)

ama ljudi sta se vise cudite, pa katolicka crkva najveci pedofili a ovamo ti prodaju veru i moral

Blago meni???

Ti si žensko, pa nemogu da ti predložim da "poneseš malo, barem deo Krsta" koji nosim. To jeste čast koja je neopisiva, ali povlači za sobom i stradanja...

Mnogo toga što ne bi volela ni da čuješ a ne da doživljavaš. :lol:

Hristova ljubav me drži u životu, da mogu sve da podnesem. :lol:

Pa kad kazes da znas svaku tajnu pod nebeskim svodom, sta drugo reci osim...blago tebi.

A gresis....bas bih volela da cujem. :)

ama ljudi sta se vise cudite, pa katolicka crkva najveci pedofili a ovamo ti prodaju veru i moral
Pa da li te tera neko da budeš kao oni? :lol:

Slušaj reči Bozije, a negledaj nemoral, i nebudi kao oni :lol:

- - - - - - - - - -

Pa kad kazes da znas svaku tajnu pod nebeskim svodom, sta drugo reci osim...blago tebi.

A gresis....bas bih volela da cujem. :)

Nerazumem? Molim te budi jasnija :lol:

Ako misliš da ja grešim, tu ti grešiš, ja nikad negrešim, i kad pomisliš da sam pogrešio, to nije moj greh :lol:

PS

Jedno pitanje za tebe i ostale učesnike:

"Da li znate zašto dolazi do toga da neke udate žene imaju švalere, ili samo kres kombinaciju sa pojedinima?" :lol:

Poslednja izmena:
Imamo situaciju:

- Upoznaju se dvoje na internetu, sve divno teče tokom komunikacije preko interneta, i odlučite da se sretnete. :)

Sretnete se u velikom gradu, sednete u neki restoran, i gutate se očima, dodirujete rukama, ali zbog javnosti, uzdržavate se od ljubljenja... :lol:

Jasna situacija, ona se loži na muškarca, a i on na nju. Nakon popijene kafe izađu na ulicu, i zagrljeni se ljubite. U trenutku stanete kod neke fontane, i gledate se, došlo vreme da se preduzmu konkretni potezi. :lol:

On na lep način predlaže vama da uzmete sobu, bilo hotel bilo gde to može. Ne pristajete da na prvom susretu legnete u krevet sa voljenim...

Razilazite se, svako svojoj kući.

Na internetu ponovo komunicirate, i iznosite najlepše utiske jedno o drugom. On se povlaći iz starta, i smatra vas prijateljicom, od koje ne očekuje više ništa. Vremenom ubrzo prekida se svaka komunikacija, možda se čujete par puta godišnje telefonom.

I posle dužeg vremena, par godina, ona hoće da obnovi vezu, da konkretno osvoji muškarca i da mu se poda. :lol:

1. Šta vi žene očekujete od tog muškarca, da li bi on pristao da vam se dozvoli? :lol:

2. Muškarci, da li bi posle toliko vremena ušli ponovo ali konkretno u vezu sa takvom ženom? :lol:

veza? voljeni? emocije?

ako ti to nisi sobalio cim si video, nema leba od te veze
ona te samo zavlaci :)

Ne vredi da radim bilo sta, ja sam mega biser:)
To si ti rekla :lol:

ALOOO MACOOO :hej:

1505448_577356909026369_236368917_n.jpg

Poslednja izmena:
Ne da mi se da citam svih 8 strana a nije mi jasno kako je od cyber muvacine i zamalo karanja doslo do duhovne price? Jel ovaj shonja neki duhovni tip? Pa, i ne cudi me. Tom duhovnom preporucujem kofu vode uvece i kofu ujutru, po 3 Ocenasa i Bog ce mu oprostiti. (Kofu vode jer tako piju volovi).

Ako ti brate slatki nije do sexa (duhovni covek, itd) kog qrca trazis na sudaru sa zenskom, i posle jos vatacina kod fontane... ?!

A sto se ove price tice uzasno mi je nabolo usi da je ON NJOJ predlozio da ONA uzme sobu?! Jesam ja to dobro procitala?!

E moj kurajberu, ako hoces da omastis brke treba na sudar da ides spreman. Internet spandjavanje zna da napravi emotivni zemljotres... I ne samo emotivni... EroCki takodje. Prema tome pre tog sastanka ti si vrsnjaka mogao slobodno da pitas za misljenje. On bi ti pokazao kuda da ides. Usmerio bi te. :)

Znaci ako ti je nakon konsultacije sa vrsnjakom sex bio na pameti, lepo pun dzep kondoma i kljuc od hotelske sobe u dzep, pa na sudar. U tom slucaju cepanje odece jedno s drugog moze da pocne vec kod fontane.

Poslednja izmena:
Ne da mi se da citam svih 8 strana a nije mi jasno kako je od cyber muvacine i zamalo karanja doslo do duhovne price? Jel ovaj shonja neki duhovni tip? Pa, i ne cudi me. Tom duhovnom preporucujem kofu vode uvece i kofu ujutru, po 3 Ocenasa i Bog ce mu oprostiti. (Kofu vode jer tako piju volovi).

Ako ti brate slatki nije do sexa (duhovni covek, itd) kog qrca trazis na sudaru sa zenskom, i posle jos vatacina kod fontane... ?!

A sto se ove price tice uzasno mi je nabolo usi da je ON NJOJ predlozio da ONA uzme sobu?! Jesam ja to dobro procitala?!

E moj kurajberu, ako hoces da omastis brke treba na sudar da ides spreman. Internet spandjavanje zna da napravi emotivni zemljotres... I ne samo emotivni... EroCki takodje. Prema tome pre tog sastanka ti si vrsnjaka mogao slobodno da pitas za misljenje. On bi ti pokazao kuda da ides. Usmerio bi te. :)

Znaci ako ti je nakon konsultacije sa vrsnjakom sex bio na pameti, lepo pun dzep kondoma i kljuc od hotelske sobe u dzep, pa na sudar. U tom slucaju cepanje odece jedno s drugog moze da pocne vec kod fontane.
Promašila si kapiju, ovo nije psijatrija.

Back