aleksije radicevic
Iskusan
- Poruka
- 6.515
Grubi, majstore, možeš li da pretpostaviš gde se Vučić nalazi u ovom trenutku? Mene interesuje gde smatra da mu je zadnjica najbezbednija?!Ludilo karakteriše drugu stranu.Vučićeve protivnike.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Grubi, majstore, možeš li da pretpostaviš gde se Vučić nalazi u ovom trenutku? Mene interesuje gde smatra da mu je zadnjica najbezbednija?!Ludilo karakteriše drugu stranu.Vučićeve protivnike.
U Vladivostoku.Sinoć je odleteo specijalnim avionom.Tebe se najviše uplašio.Grubi, majstore, možeš li da pretpostaviš gde se Vučić nalazi u ovom trenutku? Mene interesuje gde smatra da mu je zadnjica najbezbednija?!
Provozao se 60km biciklom....od danasnjeg dana?
superProvozao se 60km biciklom.
Kupao se u selu u Jegrickoj,na velikom backom kanalu u Turiji,mrtvoj Tisi kod bisernog ostrva u Backom Gradistu i opet u Jegrickoj.Dobio vise nego sto sam ocekivao od danasnjeg Vidovdana.
Nemoj tako kapetane.Meni si drazi od tih koji te trenutno lajkuju.Shvatices to ubrzo.super
aj zdravo ko te sisa
Sad se već može zaključiti da sveci srpske crkve nisu naklonjeni blokaderima pa tako ni sveti Vid.Možda je vreme da blokaderi za svoja "velika" okupljanja počnu da uzimaju značajne datume iz nekih drugih religija.Na primer iz šintu religije ili sajentologije.Zašto da ne ?
Vuqi Krasniqi je uspeo da proda citavu drzavu,dovede njegovu bracu siptare u Srbijui ove iz Azije,da mu glume telohranitelje,zaduzi drzavu u nebesa,unisti sve institucije do nepostojanja i to za 13 godina vladavine.Tacno bi Aljbin Kurti imao vise obzira prema ovoj drzavi.Sad se već može zaključiti da sveci srpske crkve nisu naklonjeni blokaderima pa tako ni sveti Vid.Možda je vreme da blokaderi za svoja "velika" okupljanja počnu da uzimaju značajne datume iz nekih drugih religija.Na primer iz šintu religije ili sajentologije.Zašto da ne ?
pa vidi tema postoji...od danasnjeg dana?
aham
...od danasnjeg dana?
Standardno tresla se gora, rodio se miš....od danasnjeg dana?
Za pocetak
1) Propala promocija knjige "Kako sam pobedio obojenu revoluciju"
MISIJA OSTVARENA
Nema ni knjige, ni promocije, a nesto se ne cuje ni pisac...
Ne znam da li je opet blizu aerodroma kao prosli put...a sad ima i novi avion...moze brze da odleti...
Stvarnost demantovala nenapisanu knjigu tj ideju za istu !
...
...od danasnjeg dana?
Gospod je čista dobrota i ne kažnjava. sam čovek sebe kažnjava.Nema potrebe da vidimo "ko je vjera, a ko nevjera" jer to znamo.
Očekujem da Vučić vidi da Bog postoji i koliko je strašna Kazna Njegova!