Želim sa ne bude mrtvih ni teško povređenih
A ako ih bude da ih bude što manje.Sve će proći pa i kolektivno ludilo jednog dela našeg naroda.
A ako ih bude da ih bude što manje.Sve će proći pa i kolektivno ludilo jednog dela našeg naroda.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Smej se smej ili jedan dan života?Malopre je miroslav ilić recitovao svoje stihove par puta se zakašljao od dima roštilja![]()
Možda je Vučiću pevao "još te nešto čini izuzetnim/ne samo lepota...".Smej se smej ili jedan dan života?![]()
Smej se smej...Smej se smej ili jedan dan života?![]()
...od danasnjeg dana?
..да ће сунце да зађе ....
Dikić mi je preleto iznad kuće!!!!!
Dikic u BG!
Neka promena bi dobro došla.Očekujem kraj tiranije ljudi kao što su Šolak, Đilas, Mila Pajić, Dinko G., Marinike T....
Nije narod pod kontrolom režima, nego je narod pod "kontrolom" sopstvene sujeverne psihoze.Od protesta ne očekujem ništa, smatram da su gubljenje vremena, što se pokazalo već u predhodnim mesecima. I da su potrebne konkretnije metode za oslobađanje naroda koji je bukvalno pod kontrolom ovog režima. Međutim nama nedostaje petlje za te konkretnije metode. "Čovek" (mada mi je teško da ga tako nazivam) je bukvalno sinoć rekao da se nisu morali ni okupljati jel neće obraćati pažnju na njihove "ultimatume".
Kad je dobro, ne treba menjati - Dijana Hrkalović, 15.maj 2024. Sejšeli.Neka promena bi dobro došla.
Tako je.Nije narod pod kontrolom režima, nego je narod pod "kontrolom" sopstvene sujeverne psihoze.
Ništa, ajmo mi u meanu onda, kad se posao svrši!Kad je dobro, ne treba menjati - Dijana Hrkalović, 15.maj 2024. Sejšeli.
Ludilo karakteriše drugu stranu.Vučićeve protivnike.Све док је Архи ђубре на власти и док га 1 000 000 ђубрета подржава то 'лудило' је непролазно