Boris Grušenko
Buduća legenda
- Poruka
- 26.596
Uhapšen Srđan Nogo
Ekstatične vesti za Srboskog Zborija
Naglašen nedostatak smisla za mesto šali nekada prosto provrišti iz tebe.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uhapšen Srđan Nogo
Ekstatične vesti za Srboskog Zborija
Narod je bio pospan u 09 ali demonstriraće kasnije.Stvarno nesto ste ocekivali?
Pu opet problemi u saobracaju.... kad sam kretao na posao nije se moglo prekoNarod je bio pospan u 09 ali demonstriraće kasnije.
Meni deluje da su se Vučićevci više uplašili čim su aktivirali sve aparate i mehanizme koje ima policija.
Oces da kazes da su jaja i paradajiz policijsko maslo..i to mi policija..mozda neka iz decijeg vrtica....Meni deluje da su se Vučićevci više uplašili čim su aktivirali sve aparate i mehanizme koje ima policija.
po neko jajce i jabuka aktiviranio...toliko se poplasila policijaMeni deluje da su se Vučićevci više uplašili čim su aktivirali sve aparate i mehanizme koje ima policija.
moguce, ali najverovatnije da su ljudi "od demokratije" smislili da je najbolja demokratija kada najgori vladaju bezkonacno.Kako glasalo kada nisu bili na izborima?
zlocinackie rezimlije menjaju stranu polako, kako prodje neki rok za podizanje optuznice neko od opozicije predje u vlast iz vlasti....Svenarodni svemiting, protivu zločinačkoga režima i TV bastilje.
Mora otac da nauči da baca jaja iz prangije tada može i do sto metara da dobaci.
Опорба!Djilas i ostala oproba ne shvataju da su SNS i srpski narod kao kost i meso.Srpski narod niko ne može da prevari.
Čiji otac?Mora otac da nauči da baca jaja iz prangije tada može i do sto metara da dobaci.
Znaš ti dobro vučićevcu o čemu se ovde priča samo se praviš blesav i lažov si kao tvoj idol i kralj SNS-a.Oces da kazes da su jaja i paradajiz policijsko maslo..i to mi policija..mozda neka iz decijeg vrtica....
po neko jajce i jabuka aktiviranio...toliko se poplasila policija![]()
Dao ti je poverenje da te guzi svake nedelje
Pu opet problemi u saobracaju.... kad sam kretao na posao nije se moglo preko
skupstine... ne vido da nekog ima, al policija jedva docekala da zatvara ulice![]()
Mora otac da nauči da baca jaja iz prangije tada može i do sto metara da dobaci.