Šta očekujete sutra u 9h ispred Skupštine?

Koji ti problem imaš majke ti?Tu smo da ti pomognemo.
Проблем сте ви сами себи! БОЛУЈЕТЕ од патолошког лажитиса и обманитиса.

ГОВЕДО од Врање јавља се синоћ испред Скупштине, муче и блеји о 1500 до 2 хиљаде присутних
и изблеја -
"Народ још пристиже..."

Реално, било је присутно око 80 особа, све са пандурима у цивилу и у униформи.. ПРЕЗИРЕМ
олош који лелемуда о правди, о медијима и законитости, а живи јефтине циганске форе и
смрди као твор, смрди као СМРД-ИНФО! ;)

СМРД-ИНФО беше она јефтина обмана која преузме вест, али измени наслов, промени суштину?
Обична врањанска циганија...
Размотајте вашу заставу и са Чедом Циганчетом друм под ноге! :)
romi-logo.jpg

Pa rekao sam ja da ne može puno ljudi da se okupi iz više razloga a pre svega zbog termina, radno vreme. Takodje jedino Vučić nekim svojim potezima i izjavama može dovesti masu pred skupštinu a ne neki sporedni likovi kao poslanici i ministri.

Ти мене,уважени наш Модераторе :D
и ово твоје писаније подсећа на ону сцену када Бата Стојковић каже
"немачка медицина је ди бесте" а матори са албанским споменицама на грудима му одговара:"Аа,канда би волео да дођу"?
:lol:

određeno zadržavanje do 48 sati
UHAPŠENI SRĐAN NOGO I ZORAN RADOJIČIĆ: Pozivali na nasilnu promenu ustavnog uređenja
Politika 03.08.2020. 15:29h (Kurir.rs/Tanjug)
Bivši poslanici Srđan Nogo i Zorаn Radojičić uhapšeni su danas u Sarajevskoj ulici, nakon čega im je određeno zadržavanje do 48 sati.
Oni su uhapšeni zbog krivičnog dela pozivanje na nasilnu promenu ustavnog uređenja, rekao je Nogov advokat Marko Pušica.

Očekuje se da policija izvrši i pretres stana u toku popodneva, a Pušica veruje da je njegov klijent Nogo uhapšen, jer je najavljivao upotrebu pejntbol puške ispred parlamenta.
Nogu je danas prestao poslanički imunitet, budući da je potvrđen mandat poslanika u novom sazivu.
Nogo je pre više od tri nedelje bio hapšen kao kolovođa nereda ispred Skupštine Srbije, kada se nije pozvao na imunitet, ali je i sud odbio da mu odredi pritvor.

Nogo i Radojičić će biti saslušani u Višem javnom tužilaštvu u roku od 48 sati, nakon čega će biti poznato da li će tužilac ovog puta tražiti da im se odredi pritvor.

Meni deluje da su se Vučićevci više uplašili čim su aktivirali sve aparate i mehanizme koje ima policija.

НАЈГОРИ олош ,Талог онај људски,лопине сецикесе ,старлете и педерчине ходају по црвеном тепиху,
индивидуе без стида и срама ,издајник и Полтрон,неверник и Гмаз је засео на Трон да нам исиса и ово мало
србске Свете крви што нам остало.

Бежи боље је
стижу невоље
црно Небо је
плаћамо за све

Проблем сте ви сами себи! БОЛУЈЕТЕ од патолошког лажитиса и обманитиса.

ГОВЕДО од Врање јавља се синоћ испред Скупштине, муче и блеји о 1500 до 2 хиљаде присутних
и изблеја -
"Народ још пристиже..."

Реално, било је присутно око 80 особа, све са пандурима у цивилу и у униформи.. ПРЕЗИРЕМ
олош који лелемуда о правди, о медијима и законитости, а живи јефтине циганске форе и
смрди као твор, смрди као СМРД-ИНФО! ;)

СМРД-ИНФО беше она јефтина обмана која преузме вест, али измени наслов, промени суштину?
Обична врањанска циганија...
Размотајте вашу заставу и са Чедом Циганчетом друм под ноге! :)
romi-logo.jpg
Srbin info postoji zbog poštenog sveta a ne postoji zbog tebe da bi ga voleo ili ne.Nisam primetio da si toliko reagovao kada su režimski mediji lagali za vreme suzavaca.

Да ли се уопште неко сећа,да ли познаје податак да смо имали у овом истом Здању где Коњи јашу људе,
за Време бивше СФРЈ(где су биле присутне све бивше Републике,6 их било) ....
да смо још тада имали 250 Посланика?:D

Кад је била СРЈ,опет смо их имали 250 у Маршала Тита(тамо где је сада РИК) + савезна Скупштина(ова ,
где коњи јашу људе)
са оним црногорцима који суахебавали ту 3 године.

И сада,кад смо остали усамљени- и даље 250??

Па сутра кад преостане само београдски пашалук-
ја вам гарантујем,њих ће и даље да буде 250 :D

Back