Srbin sam
Primećen član
- Poruka
- 844
Koji ti problem imaš majke ti?Tu smo da ti pomognemo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji ti problem imaš majke ti?Tu smo da ti pomognemo.
Не бих да ја објашњавам јер нисам надлежан........ то је само моје мишљење.........Objasnim nam molim te u kakvoj je situaciji...?
Presvetli tvrdi da nikad nije bilo bolje i da para u budzetu nikada vise...?
Са фајвераPravoslavni frilenser Antonije ❤❤❤
Н1... глобалиста мед прекинут... како лепо то звучи, преко мегафона најлепшеMonah Antonije prekinuo razgovor novinara N1 sa Marinikom Tepić ispred Skupštine
http://rs.n1info.com/Vesti/a626045/...a-N1-sa-Marinikom-Tepic-ispred-Skupstine.html
Проблем сте ви сами себи! БОЛУЈЕТЕ од патолошког лажитиса и обманитиса.Koji ti problem imaš majke ti?Tu smo da ti pomognemo.
Pa rekao sam ja da ne može puno ljudi da se okupi iz više razloga a pre svega zbog termina, radno vreme. Takodje jedino Vučić nekim svojim potezima i izjavama može dovesti masu pred skupštinu a ne neki sporedni likovi kao poslanici i ministri.Malo nešto ovih na ulici?
Pa rekao sam ja da ne može puno ljudi da se okupi iz više razloga a pre svega zbog termina, radno vreme. Takodje jedino Vučić nekim svojim potezima i izjavama može dovesti masu pred skupštinu a ne neki sporedni likovi kao poslanici i ministri.
Šta ćes sad hrvatu?Uhapšen Srđan Nogo
Ekstatične vesti za Srboskog Zborija
patkari se sakrili u misiju rupu..dal je veci strah od korone ili monaha i djoga ludakaMalo nešto ovih na ulici?
Meni deluje da su se Vučićevci više uplašili čim su aktivirali sve aparate i mehanizme koje ima policija.patkari se sakrili u misiju rupu..dal je veci strah od korone ili monaha i djoga ludaka![]()
Meni deluje da su se Vučićevci više uplašili čim su aktivirali sve aparate i mehanizme koje ima policija.
Srbin info postoji zbog poštenog sveta a ne postoji zbog tebe da bi ga voleo ili ne.Nisam primetio da si toliko reagovao kada su režimski mediji lagali za vreme suzavaca.Проблем сте ви сами себи! БОЛУЈЕТЕ од патолошког лажитиса и обманитиса.
ГОВЕДО од Врање јавља се синоћ испред Скупштине, муче и блеји о 1500 до 2 хиљаде присутних
и изблеја - "Народ још пристиже..."
Реално, било је присутно око 80 особа, све са пандурима у цивилу и у униформи.. ПРЕЗИРЕМ
олош који лелемуда о правди, о медијима и законитости, а живи јефтине циганске форе и
смрди као твор, смрди као СМРД-ИНФО!
СМРД-ИНФО беше она јефтина обмана која преузме вест, али измени наслов, промени суштину?
Обична врањанска циганија...
Размотајте вашу заставу и са Чедом Циганчетом друм под ноге!
![]()
Bibliotekar opet svira na urac.
da je Zoran Babic jos politicki aktivan sada bi culi "Neki ovde spremaju atenantat na Vucica"![]()
krenuo da pravi haos ispred skupštine
POLICIJA ZAUSTAVILA SRĐANA NOGA! U gepeku mu našli pejnt-bol puške i pirotehniku