Jary
Elita
- Poruka
- 16.396
vuvuzele pistaljke i parolepuno roštilja, piva i sokova
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vuvuzele pistaljke i parolepuno roštilja, piva i sokova
Ocekujem da moja stara Africa Twin, odradi dobro posao kao i 15. martaDa li ce biti veci ili manji od martovskog?
Sta se ocekuje da ce doneti?
jooj dade mi ideju za temuOcekujem da vidim braću bajkere i jos mnoge stare prijatelje.
na Adi CiganlijiGde će biti skup zna li se?
Ajde da skoknem da Srbijem i budem na legendarnom Vidovdanskom skupu.
Leto vrućina, 50 stepeni, gomila znojavih ljudi, ali biću tu.
a jel bajkerima loš život il im malo para?Ocekujem da moja stara Africa Twin, odradi dobro posao kao i 15. marta🏍
Ocekujem da vidim braću bajkere i jos mnoge stare prijatelje.
I ocekujem da ce biti sve mirno - da je umobolnik naucio lekciju proslog puta.
A mi cemo da budemo spremni, ako nije naucio, da mu ponovimo predavanje![]()
Zivot odlican - para dovoljno!a jel bajkerima loš život il im malo para?
Buni se slobodan - rob robuje!izbore odlučuje gladan a ne besan![]()
Cuvaj Afriku da je neko ne ukradeZivot odlican - para dovoljno!
Buni se slobodan - rob robuje!![]()
Dobar si bot. 5 klasa kvalitetniji od ostalih.na Adi Ciganliji![]()
Šta će ti Legija. Nije više u prajmuЈа бих волео да скупе муда и прогласе паралелну владу и наложе полицији да ухапси Вучићеву СНС власт.
И да ослободе Легију из затвора, прекину преговоре са ЕУ и признају Републику Српску као независну.
Е онда бих подржао студентарију. Овако ништа.
Stvarno ne znam kako ćemo bez tebe.Ја бих волео да скупе муда и прогласе паралелну владу и наложе полицији да ухапси Вучићеву СНС власт.
И да ослободе Легију из затвора, прекину преговоре са ЕУ и признају Републику Српску као независну.
Jel hoćeš, molim te, da ipak razmisliš i da dođeš? Nemamo nikoga drugog sa takvim supermoćima.Ја бих волео да скупе муда и прогласе паралелну владу и наложе полицији да ухапси Вучићеву СНС власт.
Јеси ли сигуран да је Видовдан дан када би ти требао да се окупљаш, а не ја?Stvarno ne znam kako ćemo bez tebe.
Организујте митинг на дан Европе да дођем да спалим ЕУ или САД заставу.Jel hoćeš, molim te, da ipak razmisliš i da dođeš? Nemamo nikoga drugog sa takvim supermoćima.
brt samo mirno.. neka ih nek smrde..njihova sramotadesant na cacilend
E sad si ti kriv sto ti roditelji imaju deset nekretnina.
Šta će ti Legija. Nije više u prajmu
E sad si ti kriv sto ti roditelji imaju deset nekretnina.
Ako tako mislis da ces biti kriv sad u startu se odrekni nasledstva haha