- Poruka
- 54.605
Неће. Јер болесник не треба богатство и лагодан живот, он је ништа ако нема моћ и без ње неће умети да живи.Vučić će otići tiho
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Неће. Јер болесник не треба богатство и лагодан живот, он је ништа ако нема моћ и без ње неће умети да живи.Vučić će otići tiho
Potpuno se slažem. Ovi što su fanatično protiv njega guraju narativ il si s nama ili si ćaci pa sam i ja ćaci iako nikad nisam glasao za njega, nikad bio na njegovom mitingu ili imao finansijsku korist od SNS.Ni ja ne volim da njega gledam ali ni ostale Ðitlere koji se tu muvaju od pamtiveka, a na neviđeno i nepoznato mi ne pada na pamet da bacam svoj glas.
Poštenije mi je da ne glasam uopšte pa nek pobedi ona struja koju većina izglasa.
Tu sam nemoćna i na meni je kako ću ili neću da se prilagodim.

OK, neću se sada petljati u stvari o kojima ne znam, može biti da je tako, ja sudim po sebi pa mislim da je svima drugima poput meni - što dalje od gužve, to bolje.Неће. Јер болесник не треба богатство и лагодан живот, он је ништа ако нема моћ и без ње неће умети да живи.
Ova priča ako nisi sa mnom s njima si je posebno odvratna. Zašto bi neko bio bilo s kim. Baš zato ogoman broj i nije ni za koga jer ne pristaju da budu uvučeni u to da nisu sposobni sami da odlučuju. Odvratna priča.Samo još nešto, ovo što rade i vlast i stranački aktivisti takozvane opozicije je po meni nešto najmonstruoznije što sada gledam i šta sam uopšte gledala do sada ovde.
Stvarati toliki privid mržnje i antagonizma među građanima koji se i sa ekrana i sa mreža preliva u realan život, mogu samo monstrumi i psihički oštećeni ljudi jer sve više prelazi u stvarnost.
To mi je pandan kretenlucima pozivanja na krvoproliće i građanski rat.
U godinama koje dolaze je najbitnije da nemački režim preda vlast zdravim snagama da bi Evropa mogla da prodiše a naročito Ukrajina. Naravno taj film ćemo teško gledati ali nije ni nemoguće.Неће. Јер болесник не треба богатство и лагодан живот, он је ништа ако нема моћ и без ње неће умети да живи.
Ova priča ako nisi sa mnom s njima si je posebno odvratna. Zašto bi neko bio bilo s kim. Baš zato ogoman broj i nije ni za koga jer ne pristaju da budu uvučeni u to da nisu sposobni sami da odlučuju. Odvratna priča.
Desilo se upravo ono što sam predvideo na temi o današnjem protestu, da će sve biti mirno bez većih excesa i objasnio sam zašto.Održan je još jedan veći protest. Počeli su štrajkovi gladju. Hoće li biti izbora u skorije vreme ili opet slede samo protesti? Meni se čini da će biti samo protesti. Izbori će verovatno biti tek krajem 2026. Da se nekako saniraju posledice sankcija NIS-u i da se Vučić nada da će protesti biti sve manji do tada.
Nekim ljudima je protestvovanje egzistencija. Sve dok dobijaju finansijsku podršku, protesti će da se nastave.
Ne brini, ne može da bude ono najgore. Studenti su protiv nasilja a ovi drugi niti imaju oružje niti bilo kakvu podršku Amera , Rusa i EU za oružani prevrat. Jednostavno nemaju sa čim na policiju i službe. Fasovali bi teške robije a i neki izgubili brzo glave. To bi kratko trajalo. Toliko glupi baš nisu.Ali to nikad nije bilo ovako.
Ja sam na forumu s nekim pauzama 20-tak godina, imam par drugih mreža koje pratim silom prilika, TV mi drnda u pozadini kako udjem u kuću i ovakvu agresivnost nikada nisam doživela ovde i to odgovorno tvrdim.
Užasnuta sam i uopšte ne preterujem jer je uspostavljena takva tenzija među ljudima i dovoljna je sitnica da se to pretvori u nešto najgore.
Ko to smišljeno radi, sigurna sam da je jako dobro osmišljeno i isplanirano je već posao nekih drugih organa da obelodani ili spreči dok je još vreme.
Samo još nešto, ovo što rade i vlast i stranački aktivisti takozvane opozicije je po meni nešto najmonstruoznije što sada gledam i šta sam uopšte gledala do sada ovde.
Stvarati toliki privid mržnje i antagonizma među građanima koji se i sa ekrana i sa mreža preliva u realan život, mogu samo monstrumi i psihički oštećeni ljudi jer sve više prelazi u stvarnost.
To mi je pandan kretenlucima pozivanja na krvoproliće i građanski rat.
Mediji njesta odavno je poznato. Opet, svako ima izbor da gleda, ne gleda i da filtrira po svom iskustvu. Očigledno je da se pumpa obostrano i nemilice i očekivati je fizičke nasrtaje što smo već gledali. Pametnija strana će polako spuštati loptu. Propagandna mašinerija radi i to je importovano odnekud jer to ne radi niko badava. Srbija je na takvom mestu da je vidlhiva svima. Odavno sam napisao da je za ovakve organizacije potrebna ogromna logistika i pare. Dolaze odnekud svakoj strani. Kad se dodirneš toga, odmah budeš okvalifikovan kao bot, ćaci i slične gluposti. Odmah si svrstan na suprotnu stranu. Hteli bi da oduzmu svima pravo da misle. Jbt, ko u matrixu. Otkud takva potreba za kontrolim? Bolesno.Ali to nikad nije bilo ovako.
Ja sam na forumu s nekim pauzama 20-tak godina, imam par drugih mreža koje pratim silom prilika, TV mi drnda u pozadini kako udjem u kuću i ovakvu agresivnost nikada nisam doživela ovde i to odgovorno tvrdim.
Užasnuta sam i uopšte ne preterujem jer je uspostavljena takva tenzija među ljudima i dovoljna je sitnica da se to pretvori u nešto najgore.
Ko to smišljeno radi, sigurna sam da je jako dobro osmišljeno i isplanirano je već posao nekih drugih organa da obelodani ili spreči dok je još vreme.
Opozicione stranke nisu jace nego sto su bile, mozda su cak i slabije. Ljudi koji setaju nisu hteli da im daju nista, proterivali su ih sa protesta ili se od njih ogradjivali. Smatrali su ih uljezima i lesinarima. Kao sto mi svi treba da zatvorimo oci pred svojim razlikama i stanemo na istu stranu, tako smo svi trebali da podrzimo opozicione politicare. Na ovom prvom se insistira, na ovom drugom uopste ne. Tako da nece imati ko da pobedi...
Opozicioni politicari ne ulivaju poverenje svojom pojavom, s tim sto su naravno rektor i dekani jos gori od njih.Opozicione stranke nisu jace nego sto su bile, mozda su cak i slabije. Ljudi koji setaju nisu hteli da im daju nista, proterivali su ih sa protesta ili se od njih ogradjivali. Smatrali su ih uljezima i lesinarima. Kao sto mi svi treba da zatvorimo oci pred svojim razlikama i stanemo na istu stranu, tako smo svi trebali da podrzimo opozicione politicare. Na ovom prvom se insistira, na ovom drugom uopste ne.
Svaki politicar koji dodje treba da je dobro dosao...A ne da dodje Marinika, a da je odmah opkole, napadnu i proteraju...Ili da prozivaju govornike...Koje opozicione političare
koliko još puta treba da nas prevare i koliko još spavača u njihovim redovima treba da se otkrije
priča Đilas a ja čujem Šutanovca, Vesića, Šapića
priča Marinika a ja čujem Gordanu Čomič
priča Miloš Francuz a ja čujem Bakareca i Jovanova
hoćeš dalje da ređam ili kapiraš poentu
Jesi li isto nemoćna kad biraš dečka npr?Ni ja ne volim da njega gledam ali ni ostale Ðitlere koji se tu muvaju od pamtiveka, a na neviđeno i nepoznato mi ne pada na pamet da bacam svoj glas.
Poštenije mi je da ne glasam uopšte pa nek pobedi ona struja koju većina izglasa.
Tu sam nemoćna i na meni je kako ću ili neću da se prilagodim.
Najpopularniji politicar u zemlji je Vucic. I on onakav, sav nikakav i jedan od najgorih persona u drzavi ima toliko ljudi iza sebe, a vi ne mozete da podrzite Mariniku ili Grbovica ili koga vec... I onda se kao pitamo kako on ima najvise pristalica...Pa normalno da ima kad su homogeni...Opozicioni politicari ne ulivaju poverenje svojom pojavom, s tim sto su naravno rektor i dekani jos gori od njih.
Da uzmemo za primer Nestorovica i Jovanovica kao desnicare, jasno je da za njih niko pametan ne moze da glasa jer deluju neozbiljno, iako im se ideologije na papiru ne razlikuju mnogo od vladajuce.
Svaki politicar koji dodje treba da je dobro dosao...A ne da dodje Marinika, a da je odmah opkole, napadnu i proteraju...Ili da prozivaju govornike...
Pa on je valjda na strani pozicije, nije opozicionar...