sta ocekujete kao odgovor kad pitate :,, zasto me volis?"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A ljubav je nerealna? Jesi li to htela da kazes? Nesto neuhvatljivo, bez uzroka i posledica, o cemu se ne govori, ne dao Bog da se o njoj razmislja, posto mu to dodje kao skrnavljenje? :)

Verovatno je mislila da kaze da ne moze da se stavlja u kalup, sablon, itd... da je nemerljiva i svaka razlicita. A upravo zenski rod je cini merljivom, klasifikuje je i stvara granice svojim glupim pitanjima tipa "zasto me volis"?

Ako je nemerljiva, kako ti uopste znas da te neko voli? Ako kazes da je svaka ljubav razlicita, vec si izvrsio nekakvu klasifikaciju. A to sto nekog pitas "A sto?" je samo ljudska potreba da nam drugi potvrdi vrednost, a ko ce ako nece voljeno bice. Nista prirodnije od toga.
Ljudi generalno pate od zabluda kad je ljubav u pitanju. To sto svi vicu da je svaka ljubav razlicita je jedna od nebuloza. Ono sto svaku ljubav cini razlicitom, ne cini njenu sustinu, to su propratne stvari koje joj se kace.

Nema glupog pitanja. Osim onog: JEl' spavash?

True...Svaki dan to slusham... :lol:

Pa ko to jos pita .....:)

Pitaju oni kojima voljena bica nikad to sami ne kazhu... mozhda zato shto misle da se podrazumeva,mozhda zato shto ne znaju da obajsne jer ne mogu da nadju prave rechi..to mi nikad nije bilo jasno,kako neko ne mozhe da objasni..ja cu sva da se upljujem,ali cu da objasnim..i Vujakliju cu da angazhujem ako treba... on je dobar momak :mrgreen: :lol:
LM.. svako voli to da slusha.... krenite prvo od sebe, i ako sami volite kad vam prichaju o vashim kvalitetima ( u ovom sluchaju cemo se samo na njima zadrzhati) onda ne budite sebichni i ne zhekajte da vam neko postavi ovakvo pitanje... ;)

ne...nego mislim da ljubav nije osecanje koje je toliko objasnjivo...ljudi se kroz vekove trudili da objasne ljubav (mnogo pametniji od nas)pa je jos uvek niko nije definisao...verovatno ima udela sto je neko dobar,lep,pametan,pazljiv prema tebi,svidjati se kako radi ovo ili ono,prosli ste sito i reseto...ali elem...ne znam,ja na ljubav gledam kao nesto poprilicno romanticno i idealisticno...jednostavno se desi..ili ne :)

ne...nego mislim da ljubav nije osecanje koje je toliko objasnjivo...ljudi se kroz vekove trudili da objasne ljubav (mnogo pametniji od nas)pa je jos uvek niko nije definisao...verovatno ima udela sto je neko dobar,lep,pametan,pazljiv prema tebi,svidjati se kako radi ovo ili ono,prosli ste sito i reseto...ali elem...ne znam,ja na ljubav gledam kao nesto poprilicno romanticno i idealisticno...jednostavno se desi..ili ne :)

To je samo fraza- da niko nije uspeo ( cuj uspeo :lol:) da objasni ljubav, mnogi su bas lepo i mudro razmisljali o ljubavi.
Emocije su hemijski proces, tako da se vrlo lako objasne. Al' ljubav nije ni emocija, nju cine tri stvari- svest, volja i snaga.

Za tebe nemam vise volje ni da te guzim.
Vozdra Srecko!
connie_mini_girlbyebye.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back