Sappy
Domaćin
- Poruka
- 3.081
Jesu Converse,ali ih dosad nisam viđala u njihovim radnjama,tačnije ovaj oblik.
ma najbolje su ti klasicni modeli..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesu Converse,ali ih dosad nisam viđala u njihovim radnjama,tačnije ovaj oblik.
Ne vidim cemu diskusija. Ona je iznela stav, ja se nisam slozio sa njim izneo sam svoj. Cela prica je dovoljno bliska temi da ne bi bila SPAM, stoga mi stvarno nije jasno zasto vodimo ovaj razgovor, i sad je na mene red da trazim prosvetljenje!

ma najbolje su ti klasicni modeli..![]()
a ja i dalje ne znam sta je to toliko bilo zbunjujuce u mom postu...![]()
Ono sto vecito zbunjuje sve ljude. Svrha njegovog postojanja.
..opusteno momak...sve se da resiti.Sta cu kad volEm filozofirati... Evo prosto narodski: Zbog cega je moj post sporan (onaj prvi)?

Prvo nisam se uvredio, izvinjavam se zbog agresivnog stava, doslo je do nesporazuma, necu nikad vise, bla bla truc... Reagovao sam na pitanje kakve veze moj komentar ima sa "odabirom garderobe za to vece", zato sto smatram da svaka tema ima potencijala da se grana, u granici normale a ne da tece samo jasno predodredjenim granicama...
Potpuno ravne, smeđe i kožne. Ah, zaljubila sam se. Bile su najskuplje od svih (čudo jedno, ono što se meni dopada je obavezno najskuplje O_o) Moraš da vidiš kako su lepe. Postoje crne, bež i smeđe. Ipak, odlučih se za smeđe. Mother mi reče da če mi ih kupiti jedino ako ću ih nositi na maturi. O_o Stoga, bež haljina sa smeđom trakom ispod grudi, dole na rubu neki motivi, smeđa traka u kosi i rimljanke. 

E to je bas lepo,mislim da ce rimljanke lepse ici nego neke na stiklu.....
Inace,odlucila sam da ne idem na maturu. Tj.nekih 80% sam sigurna da necu ici.
Previse mi je to cimanja i smaranja zarad jedne veceri.![]()

verovatno da oce.ma ,moram jos da razmislim,u svakom slucaju.