Sta obuci na maturi???

Prvo nisam se uvredio, izvinjavam se zbog agresivnog stava, doslo je do nesporazuma, necu nikad vise, bla bla truc... Reagovao sam na pitanje kakve veze moj komentar ima sa "odabirom garderobe za to vece", zato sto smatram da svaka tema ima potencijala da se grana, u granici normale a ne da tece samo jasno predodredjenim granicama...

Prvo nisam se uvredio, izvinjavam se zbog agresivnog stava, doslo je do nesporazuma, necu nikad vise, bla bla truc... Reagovao sam na pitanje kakve veze moj komentar ima sa "odabirom garderobe za to vece", zato sto smatram da svaka tema ima potencijala da se grana, u granici normale a ne da tece samo jasno predodredjenim granicama...

ok ..onda se vracamo na raniji post-pitanje je bilo vise retoricki.cica-mica gotova je prica.

Done deal!
handshake.jpg

Laaaaana. :D Promena plana.

Danas sam naletela u BN Boss pored Rajfajzena, i videla prelepe rimljanke. :heart: Potpuno ravne, smeđe i kožne. Ah, zaljubila sam se. Bile su najskuplje od svih (čudo jedno, ono što se meni dopada je obavezno najskuplje O_o) Moraš da vidiš kako su lepe. Postoje crne, bež i smeđe. Ipak, odlučih se za smeđe. Mother mi reče da če mi ih kupiti jedino ako ću ih nositi na maturi. O_o Stoga, bež haljina sa smeđom trakom ispod grudi, dole na rubu neki motivi, smeđa traka u kosi i rimljanke. :heart:

E to je bas lepo,mislim da ce rimljanke lepse ici nego neke na stiklu.....

Inace,odlucila sam da ne idem na maturu. Tj.nekih 80% sam sigurna da necu ici.

Previse mi je to cimanja i smaranja zarad jedne veceri.:confused:

:heart:
Ja sam odlučila da ću da nosim rimljanke još pre nekoliko meseci. Mnogo mi se sviđaju.
A što ne bi išla na maturu? To je jedna od lepih uspomena, pogotovo matura u srednjoj.
Ne moraš da spektakularišeš oko garderobe i slično, već se jednostavno opusti sa svojim vršnjacima.
Inače će te deklarisati kao hejtera. Verovatno. :per:

rimljanke?
ja kad sam ih tražila prošle, pretprošle i one tamo godine nisi ih nigde mogo naći
a sad pošto su u trendu svaka prodavnica ih ima kao i svaka kokoška... :roll:

ko i starke... ybt.
do pre dve godine ih niko nije nosio, i odjednom poplava. :neutral:

al' dobro, baš me briga i za konformizam i anti-konformizam.

Back