Sta obuci na maturi???

Ja sam na fejsu gledala maturante iz moje škole, pošto me, jelte, nema kod kuće od Uskrsa. :confused:

Uopšte mi se ne sviđaju. Vidim da je in uviti se u saten ili tako neki materijal - samo da šljašti. Ko nije u satenu, u cveću je. :confused: Jedna mi se haljina dopala - jedna! Crna na sitne bele tufnice, devojka ju je u struku stegla kaišem boje koja varira između crvene i tamnoroze, i oko vrata zavezala istu takvu ešarpicu.

Dve najbolje ribe su imale skoro identične haljine :confused: da ne pominjem to što se svuda pričalo (od strane njih) čije su i koliko koštaju :confused: po meni je to bacanje para, al' dobro. Jedna od njih je ostavila poprilično slobodan pogled na svoje grudi iz profila :confused:

Sve u svemu, moja generacija je bila lepša. :heart:

i ja sam isto gledala slike maturanata..
grozno...
ali,zato jedna devojka je imala prelepu haljinu ali prelepu i ona je bila vanserijski..lepa prirodno,nista nakardno frizuru nije napravila,diskretna sminka...i mogu reci da ne maptim da je neko tako izgldeao poslednjih godina na matursko...
a ovi ostali...aj muskarci djene-djene uvek se oni mogu izvuci...ali ,devojke ..ono u snu ih ne videla

E da, diskretna šminka...

meni je za pola cura komentar bio "iz koje je ova rerne ispala?!"

što zbog šminke, što zbog solarijuma.

Mislim, ja to razumem donekle. Ja jako slabo tamnim i s mora se vraćam bleđa od drugarica koje su se u međuvremenu čvarile na bazenu ili u solarijumu, i ja bih jako volela da budem tamnija, i išla sam pred maturu u solarijum čisto da ne bih bila bleda kao somborski sir, i volim da vidim potamneli ten i na sebi i na drugima... ali ono je strašno! Ne razumem zašto insistirati na solarijumima i puderima 7 nijansi tamnijim od tvog tena ako izgleda grozno i neprirodno! Stvarno ne razumem! Kad jednom dostigneš finu boju, odustani, sestro. :neutral:

Back