Mirka Šizika
Elita
- Poruka
- 20.421
Mlada damo pazite na rečnik , zar tako za jednu majku, pa još Prada majku ! ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Žene gde će vam duša![]()

Ja sam prada mačora dobila od prada mačke, prosto je logično da se nasleđuje je l da? Ili možda on nije prada iako mu je majka bila, ko zna s kim je fuxa bila![]()

izvinjavam se, neću više nikad
:smajlikojijeprekrstioprste:
Ma hoću da nosim pradu, ali moram prvo da oderem mačku![]()
, nego nisam ti rekla , bas mi se svidja kako izgleda, ali samo kao maska i mislim da si provalila slicnost pre nego sto si se nasminkala.

ae, postavila si dve slike i sad davis sa pradom ko marinac sa lyonom

ne budi bukvalista...sreČo...naDŽi boldovano bar jednom u mojih 4000 i kusur postova...
...sreČo...mislim da ćeš naći suprotno...(u mojim postovima)...
...sreČo...kad naDŽeš to što si napisala, javi mi...
...sebe i navedene smatraš "previše uspravnim" ?
...just for your ears...sreČo...posle mojih zastupanja PREVIŠE USPRAVNIH ŽENA na ovom forumu ( a kojih je jako malo, ne ovde na forumu nego uopšte (ovde ne spadaju umišljene uspravljene)), nekoliko forumašica, koje po godinama ili po svojoj emotivnoj zrelosti treba da posećuju SAMO teenage kutak (a i ti nisi daleko od tog Pdf-a), su napale moje razdvajanje na urbane domaćice i uspravljene...opet sa teenage argumentima...zato...opusti se...ide 2009...porašćeš za 1-nu godinu...
...sad Ču da bacim kletvu svojoj ženi..."ako ne budeš klečala, sina Če ti skembati Dravenka"...
Mene ovde dave i deru, a nigde boraca za prava zivotinja![]()

Ma neću ni ja, platiću Radujku, kasapinups ja ne bi , ja sam nezna zena![]()
![]()

i eto nove narodne izreke... ovde se stvara istorija![]()

Nemoj da zavaravaš ovaj narod! Kad te ja budem drala, neću ko kasapin- na živo...Daće teta bocku da ne boli...![]()

Potpuno razumem njegovu reakciju, dušo.
Kad sam bio mali, u ovakvim situacijama nisam smeo da plačem,
da mi komunistički učitelji ne bi prebacivali da sramotim pionirsku maramu.
![]()

...lepa je to kombinacija ....
)Ja nosila farmerice i belu košulju.Ispod crveni veš!(pa, valja se, tako kažu!!!)