Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam prada mačora dobila od prada mačke, prosto je logično da se nasleđuje je l da? Ili možda on nije prada iako mu je majka bila, ko zna s kim je fuxa bila :rumenko:

Lici li ti na nekog prada macora iz komsiluka??? , ako ne slici onda nije cistokrvan , kupi mu bar neku prada bluzu da se izlezava na njoj da se ne bi iskompleksirao za ceo zivot. :manikir:

...sreČo...naDŽi boldovano bar jednom u mojih 4000 i kusur postova...z:poz:
...sreČo...mislim da ćeš naći suprotno...(u mojim postovima)...z:poz:z:hi:
...sreČo...kad naDŽeš to što si napisala, javi mi...z:ddm:

...sebe i navedene smatraš "previše uspravnim" ? z:shock:
...just for your ears...sreČo...posle mojih zastupanja PREVIŠE USPRAVNIH ŽENA na ovom forumu ( a kojih je jako malo, ne ovde na forumu nego uopšte (ovde ne spadaju umišljene uspravljene)), nekoliko forumašica, koje po godinama ili po svojoj emotivnoj zrelosti treba da posećuju SAMO teenage kutak (a i ti nisi daleko od tog Pdf-a), su napale moje razdvajanje na urbane domaćice i uspravljene...opet sa teenage argumentima...zato...opusti se...ide 2009...porašćeš za 1-nu godinu...

...sad Ču da bacim kletvu svojoj ženi..."ako ne budeš klečala, sina Če ti skembati Dravenka"...
ne budi bukvalista :roll:

i muerte, nisi razgibao vijugice... klecanje ti je na racun ispovedaonice...

a ono sto meni smeta, posto ni to izgleda nisi ukapirao jeste sto ne kritikujes garderobu, stil, a ne znam zasto bi to uopste i radio, okaci nekoliko tvojih fotki pa se javi... vec sto pljujes po osobama koje preferiraju tebi neprihvatljiv stil oblacenja za zene.

nemaju sve zene potrebu da udovoljavaju tvom ukusu...

i to nije razlog za tako "zrelo" etiketiranje istih...

moj novogodišnji aufit je bio vanserijski, pošto je još od 3 popodne struja kao nestajala, pa dolazila, pa nestajala pa dolazila i ja kao kreten u jednom od doolazaka iste tj struje operem kosu tako da pošto je od 7 definitivno nestala do 2 jutros, sa potpuno mokrom kosom uvijenom u peškir krenula sam kod sestre. E onda ni ostatak garderobe nije bio bitan

crne cizme, crne farmerke, crna rolka, crne rukavice, bijela gumica za kosu.... isto sto i sinoc.
blah ...minus farmerke
one plave sam skvasila dok sam kupala machku (nije prada, ova potice od kontejnera) sinoc, ogrebotine po rukama poticu od istog zubatog stvorenja....

:heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back