Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:lol: fala i meni je drago :lol:

Al' ljudi pobogu ovo je maskenbal :lol: nisam baš ni nameravala da šarmiram sve redom svojim "bujnim" poprsjem i čvrstom pozadinom :lol:

Završila sam na kiosku u 5 ujutru i zaboravila šta mi je na licu, dečko koji je radio se blago rečeno prepao :lol:

koji je tvoj problem? lozis se na zene samo kad klece? previse uspravne te cine verbalno... hmm agresivnim?

...sreČo...naDŽi boldovano bar jednom u mojih 4000 i kusur postova...z:poz:
...sreČo...mislim da ćeš naći suprotno...(u mojim postovima)...z:poz:z:hi:
...sreČo...kad naDŽeš to što si napisala, javi mi...z:ddm:

...sebe i navedene smatraš "previše uspravnim" ? z:shock:
...just for your ears...sreČo...posle mojih zastupanja PREVIŠE USPRAVNIH ŽENA na ovom forumu ( a kojih je jako malo, ne ovde na forumu nego uopšte (ovde ne spadaju umišljene uspravljene)), nekoliko forumašica, koje po godinama ili po svojoj emotivnoj zrelosti treba da posećuju SAMO teenage kutak (a i ti nisi daleko od tog Pdf-a), su napale moje razdvajanje na urbane domaćice i uspravljene...opet sa teenage argumentima...zato...opusti se...ide 2009...porašćeš za 1-nu godinu...

...sad Ču da bacim kletvu svojoj ženi..."ako ne budeš klečala, sina Če ti skembati Dravenka"...

Poslednja izmena:
Hihihi Lexice, ima tri x više od 15 :mrgreen:
A ima i ženu :lol:

Uz to sklonost da uvek bude u pravu ...i još niz sklonost al to nije tema .

Kam gi ova Mačka da se obesi ovuda ?
I Marinac zabušava ...ide nova godina ...ziva nisam da vidim njihov novogodišnji outfit.

I da....skroz sam za Alal - inu ideju da pokačimo ko je šta nosio u ponoć...

Hihihi Lexice, ima tri x više od 15 :mrgreen:
A ima i ženu :lol:

Uz to sklonost da uvek bude u pravu ...i još niz sklonost al to nije tema .

Kam gi ova Mačka da se obesi ovuda ?
I Marinac zabušava ...ide nova godina ...ziva nisam da vidim njihov novogodišnji outfit.

I da....skroz sam za Alal - inu ideju da pokačimo ko je šta nosio u ponoć...

Ne zabušavam, Mirka! Sinoć sam imala dobar outfit( sa sve nercom do struka!!!z:mrgreen:) a zabava upriličena povodom odlaska profesora u penziju....Bilo je vrlo, vrlo Hotmeno...Nemam slike...z;)
Sutra smo kući sa prijateljima te ću biti u nešto opuštenijoj varijanti ali ne i u pižamama(pa sve i da su Pradine! z:mrgreen:)

Ti...??!

Ja cu u pizame ali opet ne prada razocarana sam pradom, skupili se posle prvog kuvanja , sad cu ove od svekrve ( nadam se da nisu made in china , jer ne pise , vise bi volela da su s buvljaka ...turske mozda ) prvi put ih nisam kuvala a drugi put.....pa nisu jos prljave..... videcu

Еоја, немој тако. ;)

Иста хаљина на две жене може потпуно различито да изгледа.
На Цеци вулгарно, а на некој пристојно.

Ствар је енергије која избија из особе.;)

Ok, ali tigrasta haljina ce uvek biti kao tigrasta haljina, isto vazi i za bundu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back