bundeva
Buduća legenda
- Poruka
- 29.071
ta jel?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
[
Evo nešto i za Šiziku, paše joj uz (polovni) laptop.
![]()
Ti si polovan , kod mene sve super mega novo i naravno PRADA !Ti si polovan , kod mene sve super mega novo i naravno PRADA !

Samo cu vas opomenuti da je Low Cost potpuni hit u svetu i da se ne gadjate Pradom i slicnim imenima.To je tako out drugari...Osim ako niste Viki Bekamona ne zna sta taj termin znaci....mislim nije je ni briga
![]()

Ovde ima i po nešto od "prade"....Ne zamerite, žene, ovo je slika od pre 4 godine- kad sam bila mlada i zelena i nosila samo firme...U međuvremenu sam sazrela i razvila svest!
![]()

Ovde ima i po nešto od "prade"....Ne zamerite, žene, ovo je slika od pre 4 godine- kad sam bila mlada i zelena i nosila samo firme...U međuvremenu sam sazrela i razvila svest!
![]()
Nekako - bela! Takva bila moda!![]()

Pa ništa onda nećeš moći ni da se obesiš nemaš Prada konopac, a na drugi se ni ne vredi besiti .
Mirka, ti si moja ikona od danas. shvataš li ti šta si uradila. Spasila si me! Nema Prada konopca - nema vešenja! Dakle - živim, sunce ti koliko je ovo jako!