Mirka Šizika
Elita
- Poruka
- 20.421
'ebe mi se za pradu kad oće da poubijaju džukce![]()
Koje sad džukce ??? NIšta 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
'ebe mi se za pradu kad oće da poubijaju džukce![]()
Dobro šta sa Tarom i pižamom???
Cenim da se Tara dobro zezala na nečiji račun, nisam to shvatila kao nešto negativno.
A i da se nije zezala, milo mi što zena ima, nosi i voli svoju Prada pižamicu.
) zaebancija Mirka, zaebancija! 
![]()

Ženo odatle je potekla priča! Pa smo stigli do Prada mačke (a ova moja najobičnija sa ulice) zaebancija Mirka, zaebancija!
![]()
Rekoh da sam pošizela na drugoj temi![]()

Ženo odatle je potekla priča! Pa smo stigli do Prada mačke (a ova moja najobičnija sa ulice) zaebancija Mirka, zaebancija!
![]()
, te su najbolje i najpametnije i najlepse i moj sin cuva jednu takvu i niko nesme da je dirne kupuje joj se hrana svaki drugi dan ( jednom me cak stefa iznenadio u marketu kaze mama ja cu ostaviti ovo kinder jaje ako nemas dovoljno para da bi kupili hranu zori)
A šta drugo Eoja 
sto besnis za djabe, te su najbolje i najpametnije i najlepse i moj sin cuva jednu takvu i niko nesme da je dirne kupuje joj se hrana svaki drugi dan ( jednom me cak stefa iznenadio u marketu kaze mama ja cu ostaviti ovo kinder jaje ako nemas dovoljno para da bi kupili hranu zori)
![]()

Eventualno bi joj kupila ogrlicu sa Swarovski kristalićima kad bi znala da će da nosi 
Rekoh da sam pošizela na drugoj temi![]()

Ne bi je menjala za 3 PradeEventualno bi joj kupila ogrlicu sa Swarovski kristalićima kad bi znala da će da nosi
![]()
Što ste dosadne!
Sad ću ja da skinem lepo šminku Diorovim mlekom za lice, da stavim tonik, pa antirid pa noćnu Lancom cremu, da operem zubiće (pola moje-pola implantante) mojom Versaće četkicom, da obučem svoj Miu-Miu negliže pa da legnem u svoj krevet, na Dormeo dušek sa sve Dormeo jastukom...I da sanjam kako kupujem u radnjama zvučnih imena na novogodišnjem sniženju, u Rimu...A vi kako oćete!![]()
jesu li zlatni? 
Što ste dosadne!
Sad ću ja da skinem lepo šminku Diorovim mlekom za lice, da stavim tonik, pa antirid pa noćnu Lancom cremu, da operem zubiće (pola moje-pola implantante) mojom Versaće četkicom, da obučem svoj Miu-Miu negliže pa da legnem u svoj krevet, na Dormeo dušek sa sve Dormeo jastukom...I da sanjam kako kupujem u radnjama zvučnih imena na novogodišnjem sniženju, u Rimu...A vi kako oćete!![]()

jesu li zlatni?
![]()
Ili se kaže- STarovski- sve brkam nešto !!! 
samo da pitam
sta nudi versace cetkica , dali pomaze da brze izadju osmice .......... gornje, ...jos mi nedaju mira nikako da izadju![]()
![]()

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Marina , ne valja mešati marke, možeš da se ospeš !
Pa zeno ti bi bar trebalo to da znas....
Ako počneš Diorom moraš Diorom i da završiš, šta šaraš tuu ?!![]()
Što ste dosadne!
...ne vidim da ste igde muža pomenuli...khmm...da nije...
Ama, ne mogu da se odlučim koja je više trendy i fensi marka!!!![]()
...pardoniram mlade Dame u objašnjavanju...al' da priupitam, kad sam već ovdi......ne vidim da ste igde muža pomenuli...khmm...da nije...
![]()

...pardoniram mlade Dame u objašnjavanju...al' da priupitam, kad sam već ovdi......ne vidim da ste igde muža pomenuli...khmm...da nije...
![]()