Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ženo odatle je potekla priča! Pa smo stigli do Prada mačke (a ova moja najobičnija sa ulice :besna: ) zaebancija Mirka, zaebancija! :)

sto besnis za djabe :lol:, te su najbolje i najpametnije i najlepse i moj sin cuva jednu takvu i niko nesme da je dirne kupuje joj se hrana svaki drugi dan ( jednom me cak stefa iznenadio u marketu kaze mama ja cu ostaviti ovo kinder jaje ako nemas dovoljno para da bi kupili hranu zori) :D

451512601_9e0a73b255.jpg

:)

sto besnis za djabe :lol:, te su najbolje i najpametnije i najlepse i moj sin cuva jednu takvu i niko nesme da je dirne kupuje joj se hrana svaki drugi dan ( jednom me cak stefa iznenadio u marketu kaze mama ja cu ostaviti ovo kinder jaje ako nemas dovoljno para da bi kupili hranu zori) :D

Ne bi je menjala za 3 Prade :heart::heart::heart: Eventualno bi joj kupila ogrlicu sa Swarovski kristalićima kad bi znala da će da nosi :per:

Što ste dosadne! :kafa:
Sad ću ja da skinem lepo šminku Diorovim mlekom za lice, da stavim tonik, pa antirid pa noćnu Lancom cremu, da operem zubiće (pola moje-pola implantante) mojom Versaće četkicom, da obučem svoj Miu-Miu negliže pa da legnem u svoj krevet, na Dormeo dušek sa sve Dormeo jastukom...I da sanjam kako kupujem u radnjama zvučnih imena na novogodišnjem sniženju, u Rimu...A vi kako oćete! :mrgreen:

Sad ću ja da skinem lepo šminku Diorovim mlekom za lice, da stavim tonik, pa antirid pa noćnu Lancom cremu, da operem zubiće (pola moje-pola implantante) mojom Versaće četkicom, da obučem svoj Miu-Miu negliže pa da legnem u svoj krevet, na Dormeo dušek sa sve Dormeo jastukom...I da sanjam kako kupujem u radnjama zvučnih imena na novogodišnjem sniženju, u Rimu...A vi kako oćete! :mrgreen:

:eek: jesu li zlatni? :lol:

samo da pitam

sta nudi versace cetkica , dali pomaze da brze izadju osmice .......... gornje, ...jos mi nedaju mira nikako da izadju :lol: :mrgreen:

...pardoniram mlade Dame u objašnjavanju...al' da priupitam, kad sam već ovdi...:)...ne vidim da ste igde muža pomenuli...khmm...da nije...:eek:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back