Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hajde Čizmo stvarno da vidimo te butkice. Vreme je :D

Owens7.jpg

Evo kada si navalila :whistling::whistling::whistling:

Bilo je teško naći ali evo..... :lol: ovo je navodno Dara Bubamara, ako joj se odseče glava, ja ne mogu da kažem da je ovo haljinče ružno i da je ružno na njoj (iako su joj skinuli kilo-dva, računam da postoje i zgodnije pevaljke šunda).....
1211.jpg

Znash kako... ona je egzemplar ruzxnoce.
Ma jok...samo zato sto je seljanka
( izvinjavam se fanovima )
Pa eto, ustvari funkcionišemo na sličan način. Meni su helanke odvratne na bilo kome, zato što su mi helanke odvratne kao pojava, a vama je gadno sve što Ceca (Dara) obuče zato što je smatrate seljankom..... ili pojmom ružnoće..... predrasude.

Pa eto, ustvari funkcionišemo na sličan način. Meni su helanke odvratne na bilo kome, zato što su mi helanke odvratne kao pojava, a vama je gadno sve što Ceca (Dara) obuče zato što je smatrate seljankom..... ili pojmom ružnoće..... predrasude.

Izvini nisu uopste predrasude. Ona jeste seljanka.
I zaista necu vise o tome da razgovaram. Smesno mi je majke mi.

Izvini nisu uopste predrasude. Ona jeste seljanka.
I zaista necu vise o tome da razgovaram. Smesno mi je majke mi.
Iskreno, onaj komentar za haljinu je bio, u najmanju ruku, zloban.

Da je glava Liv Tajler gore pevala bi drugu pesmu (sudeći po fotografijama koje si ovde postavljala, dezen je po tvom ukusu :lol: nego sad pokušavaš nešto da dokažeš). Ako ćeš tako da se ponašaš onda i nemoj više na tu temu.

Samo da pojasnim, nije predrasuda da je Ceca seljanka, to je mišljenje. To je i moje mišljenje.
Predrasuda je da će ona uvek i svaki put izaći loše obučena. Ustvari treba da poradiš na malo realnijem shvatanju sveta. Al' stvarno :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back