Mirka Šizika
Elita
- Poruka
- 20.421
Uh meni je ova rihanina kombinacija , očajna...ovo gore nesto sportsko, a dole crne carapre tamne grilonke ...fuj... a na sve to stikla i plavi nokti....mislim rihana sestro slatka , nabavi stilistu!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a zaista tesko me nateratinema na chemu
kachi josh![]()

Ja ih nikada i nisam kombinovala, samo mi nekako izgleda... preterano. Ali to je zato što kad neko kaže - tašna, ja zamislim praktičnu stvarčicu određenih dimenzija, a ne one "novčanik taše" tako da i od toga zavisi dosta.....pa ne kombinuju se vise obuca i tasna koliko znam
Hanibal,tasna sa MM je preterana!!!Znachi jako mi se svidja.Ove 2 su mi onako al ova je bas po mom ukusu.
Btw,meni imageshack ne radi:-( A ni ovaj imagevenue-bem ti!Kako uploadujete???
izgleda da merilinka ima najvise uspeha,podobijala sam komplimenata i komplimenataHanibal,tasna sa MM je preterana!!!Znachi jako mi se svidja.Ove 2 su mi onako al ova je bas po mom ukusu.
Btw,meni imageshack ne radi:-( A ni ovaj imagevenue-bem ti!Kako uploadujete???

Da farmerke nisu izrezbarene, bilo bi OK. Pretrpana je.
divna jea zaista tesko me naterati
ovu sam dobila za bozic/novu godinu (kako god) ima i kraci kais koji cu da nosim kad se oslobodim jakne,onako uz telo
nego sta cekas,pohvali se i ti
![]()

Ne skidash nego - uploadujeshizgleda da merilinka ima najvise uspeha,podobijala sam komplimenata i komplimenata
znaci da padne i odri uskoro
ja skidam na www.tinypic.com

sta radim?:razNe skidash nego - uploadujesh
a btw
www.imageshack.us je jako jako spor dok www.imagevenue.com je najbrzi host provajder na net-u.
revedi
sta radim?:razrevedi
salim se,pozurila sam
tako je cizmice baci svoje dlakave noge na forum,al da nisu u platformamaAjde cizmice...sliku , ne pricaj suvise !

tako je cizmice baci svoje dlakave noge na forum,al da nisu u platformama![]()