Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne trajnu, već, koliko nazirem izvan ovog belog pravougaonika, predložio bih da se zaližeš kao mijatović. probaj naravno prvo vodom, tj. češljem pređi kroz mokru kosu naviše. eventualno u igru možeš uvesti rajf. eto, to je neka moja vizija. verujem da bi takva oštra frizura bila dobar kontrast ovoj haljini koja je u pomalo apatičnom fazonu. i onda bi efekat bio pun pogodak. naravno, stavi i neke glomazne naočare za sunce radi skrivanja identiteta, a i kao deo imidža, pa postavi fotku.

pa rajf vec imam na glavi,vidis to sam i sama uocila,nego ne znam to za glomazne naocare,da ne izgledam previse ono,znas...a ima i sitnu glavu pa mi ne idu...u svakom slucaju razmislicu,hvala ti bas,bas...

ne trajnu, već, koliko nazirem izvan ovog belog pravougaonika, predložio bih da se zaližeš kao mijatović. probaj naravno prvo vodom, tj. češljem pređi kroz mokru kosu naviše. eventualno u igru možeš uvesti rajf. eto, to je neka moja vizija. verujem da bi takva oštra frizura bila dobar kontrast ovoj haljini koja je u pomalo apatičnom fazonu. i onda bi efekat bio pun pogodak. naravno, stavi i neke glomazne naočare za sunce radi skrivanja identiteta, a i kao deo imidža, pa postavi fotku.
o boze...
hvala dragojlo za :lol::lol::lol::lol: od ranog jutra...

nashla sam..pazi kad me blam..e necu ja da budem jedina koja kachi donji vesh:-|

1004080901vd0.jpg
1004080923ze4.jpg

danas nosim spavacicu ..

prvo, ne puvam se
drugo, okachi ti svoju, pa cemo da prichamo.
najvishe volim ove shto komentarishu druge, a nemaju mooda da postave ni facu, ni bilo koji deo tela u odeci. ..a da ne pricham o donjem veshu..
so, sevaj..

Queen...
nemoj da si zlobna, ima lepu guzu...
Ne zezam se sad uopste....zaista ima sta da se vidi, i na jednoj i na drugoj slici.
A za ono sto K. rece, slazem se....
Ukoliko se vec ne ucestvuje aktivno na ovoj temi, ne razumem cemu maliciozni komentari.
Takvo ponasanje je odavno izaslo iz mode. :)

...k. pa gde si bila kad se birala najbolja gooza foruma....
...sevale su slike na sve strane... ;)
...@espi
...pa shto nisi uslikala bar dezen spavacice,da vidimo? ;)
Djuro,slike na sunce...nije valjda da si danas golishava? :p

Ma to su one Spanjolke...kupila sam ih polovne , od nekog crnca...koji ih je izneo na sred ulice...i Bog te pita cije su...ali totalno ocuvane, ko nove...2 funte...( pomislice neko da lazem...kod mene sve 2 ,3 funte...ali zaista je tako ) jos se pogodilo da su bile moj broj...jeste im lep oblik, retko lep..ono normalan...Nikako vise ne mogu da nadjem takve cipele...Srecom pa naletoh na ovog.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back