Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne..uz ovu zelenu nijansu isle bi braon cizmice...isle bi i ove tvoje da je njihova nijansa zaista ta koja je na fotki, ali cini mi se da su to one iste sa tvoje prve fotografije ( gde si na slici ti ? ) , i tu mi izgledaju dosta svetlije. Mislim da je to njihova prava boja, a ona nesto ne ide sa ovom zelenom.
I ako " Cizmica" ima dobru poentu, i u pravu je ...

da...
te cizme su malo ostarale, a i dizajn im je malo hm, diskutabilan

Molim?Kako?Zasto?:-)

@Hanibal-apsolutno tako.Ni ja ne kombin.tasnu i cipe,staro pravilo koje vise ne vazi.To sam i ja kontala,posto je na jaknici crn kais pa crnu tasnu a neki bez detalj da povezem sa cizmama.Hm.Nego-MOLIM TE USLIKAJ TASNU SA M.MONRO i postavi ovde!!!Pliiiiiizzzzzzz!!!!

@Kucka,Kucketina...nesto tako :lol: ,to je kao jaknica,nije haljina,nisam u'vatilo celo kad sam uslikala :neutral: pa lichi.

Uslikacu se kasnije,kad se budem spremala za izlazak pa cete videti mozda bolje...Mrzi me sad.

Evo kako sam upravo :

evo je merilinka
mnogo je volim,snimila sam jednu sa odri hepbern,razmisljam i nju da pupim :)
ja sam malo luda za tasnama
2r7adrk.jpg

:lol::lol::lol: Dobro si primijetila !
a pazi sad ovo...
Djura Mornar ce da otkine na ovu kombinaciju :arrow: sve joj se dopada osim cizama !
.......................................................
Apsolutno stojim iza ovog izrechenog !

Da , svidja mi se sve osim cizmica,..i donekle bih izostavila to sljokicasto oko vrata..:)
Mada pre no sam otvorila, mislila sam da su one kao kuvane farmerice....a njih nikakoooooo ne volim....volim " jednobojne " bez ikakvih strafta, straseva...i sta ti ja znam....
Ali nisu, nisu lose...:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back