Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@trilijan, dzemper se ovde bash ne vidi najbolje, ali vec sam ga kachila

dsc06951c.jpg

dsc06936s.jpg

dsc05281x.jpg
dsc05302i.jpg

evo ga od pre

Poslednja izmena:
sto su omrazene?
i ja moje volim
nego otpalo mi to dugme
a posto je ono sto mora na masinu da se stisne
moram sad da nadjem ovde u bg ko da mi to napravi :/

ali mislim da su skroz iste
prepoznajem ove sare , ovo sto je kao bledje na njima :D

pa ne vole ljudi ovde da ih vide :evil:
pa me kritikuju, kao sve je dobro, al da nema tih farki gadnih :evil:

:lol:
meni je otpalo dugme sa jednih, pa sam uzela neko metaln shto moze da se ushije(a lichi na te za farke) i ushila pored
ne da mi se traziti ko ce to da uradi

ja sve mislim da sam se ugojila
a stalno izgledam isto
ali nekako osecam da mi se stomak naduvao
msm skroz sam se istripovala da su mi sve farke taman u struku
a moguce da je to jer ne pusim i idem u wc na svakih 3-4 dana O.o

@trilijan, dzemper se ovde bash ne vidi najbolje, ali vec sam ga kachila

dsc06951c.jpg

dsc06936s.jpg

dsc05281x.jpg
dsc05302i.jpg

evo ga od pre

Kako je diiiivan! Taj naranžasto-zeleni. Predivno. Kako bi to dobro išlo na neku puder kajsija kočuljicu ili na ovo kako ti nosiš ili na nešto bež ili na nešto braon na cvetiće ma bre, na ceo MOJ orman. z:mrgreen:
Prelep je.

btw, imam i ja čizme kao ti na prvoj slici. To su mi čizme za sneg. Ne puštaju vodu i užasno su tople, ono krzno unutra kao termofor. :zzima:
Potpuno sam oduševljena džemperom. Hajde sad kaži da si ga sama ištrikala i sutra upisujem zanat.

Kako je diiiivan! Taj naranžasto-zeleni. Predivno. Kako bi to dobro išlo na neku puder kajsija kočuljicu ili na ovo kako ti nosiš ili na nešto bež ili na nešto braon na cvetiće ma bre, na ceo MOJ orman. z:mrgreen:
Prelep je.

btw, imam i ja čizme kao ti na prvoj slici. To su mi čizme za sneg. Ne puštaju vodu i užasno su tople, ono krzno unutra kao termofor. :zzima:
Potpuno sam oduševljena džemperom. Hajde sad kaži da si ga sama ištrikala i sutra upisujem zanat.

:lol:
razumem tvoje odushevljenje dzemperom, skroz su tvoje boje :D
mama ga je shtrikala, ali ovo je najobichniji rad samo shto je radjen iz vishe delova pa uklapan :)
a i vunica je takva da pravi share:)

Ma salim se ........... morala sam nesto naci kad te svi hvale ... tek radi uroka z:lol:

Odlicno ti stoje
imam i ja slicne i cim se naviknes na te tesne , pocne i da ti se dopada a i drze te u napetom ( citaj gladnom ) stanju da ne mozes i nesmes da se prejedes pa linija bar stoji na mestu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back