bundeva
Buduća legenda
- Poruka
- 29.059
ja mislio pile ima pilece grudi.. nisam se ovom nado
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako si iz Kg-a, šibnuću ti na pp gde sam je kupila![]()
![]()
![]()
![]()
danas..prepravila konachno gornji deo ove haljine da bude nosivo![]()
neshto kao trikotaza, al ne ona shto se prave tunikice sad kao, nego vishe deluje da je bash kao shtrikano,zato sam i okachila onu sliku gde sedim jer se bolje vidi materijal
nisam se ja sashila, haljina ima 4 godine, ali jeste shivena
nabasala na ovaj materijal i mooooorala da ga kupim
ako sam je do sad obukla 3x, a bash mi je lepa...
nisam je nosila zbog gornjeg dela koji nije bio lepo sashiven, zeznula krojachica..
trebala je da pada na ramena, da gore ima dugachki deo onaj shto se presavije kao...
e krojachica je zeznula stvarpa je nisma nosila, al sad za vikedn je bilo crci-puci i prepravila sam..celo popodne parala, ochi su mi ispale
![]()
![]()
danas..prepravila konachno gornji deo ove haljine da bude nosivo![]()
Majche, svaka čast na izgledu...i bravo za snalažljivost i šivačko umeće...
![]()
cizme i prsten
jel su to 3/4 pantalone?
a cemu sluze lazni dzepovi?![]()
![]()
Ne, duge, tamno sive, sa lažnim džepovima napred, elegantne, one što se peglaju na sredini...valjda sam dobro objasnila.
Podigla sam ih za fotkanje, da bi se videle čizme
Čizme su Batine (prošlogodišnja kolekcija jesen/zima) a prsten je iz Tajli Vejlija. 350 dinara na sniženju![]()
Imam slican prsluk iz UCB-a i mnogo mi se dopada tvojTvoj je lepsi
Sjajno oplemenjuje jednostavnu kombinaciju, farmerke i jednobojnu bluzicu. Lako, a sik![]()
Da, ja ih imam nekoliko. Lako se kombinuju i deluju odlično...
Današnja varijanta sa prslukom:
Pogledajte prilog 212288Pogledajte prilog 212289Pogledajte prilog 212290
Da, ja ih imam nekoliko. Lako se kombinuju i deluju odlično...
Današnja varijanta sa prslukom:
Pogledajte prilog 212288Pogledajte prilog 212289Pogledajte prilog 212290
Hvala. Trudim se. U određenim godinama žena se pomiri sa svojim manama i nauči da ističe i ceni ono lepo što ima na (i u) sebi. Tako sam i ja skontala da ženstvenoj (ala Merlin Monro) građi odgovaraju krpice koje ističu obline. A prsluci su mi omiljeni modni detalj. Lako se kombinuju i lepo stoje ženama svih uzrasta i vrsta građe. Juče sam pazarila par sjajnih štofanih suknji sa visokim strukom i do pola listova. Prate liniju tela. Samo još da nađem adekvatne košuljice ili bluzice uz njih.
Nego, mali savet, šta mogu da ukombinujem sa vunenom tamno-žutom suknjom?