Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
znala sam da je brosh :D
to su kao neka 3 cveta, tako?
vec kujem plan da napravim neshto slichno :)

zapravo je jedan cvet iz tri boje... neki til je u pitanju... u subotu i nedelju u Lava bar-u će biti "Sjaj u Lavi", svašta nešto unikatno... nakit, ukrasne kutije, šeširi... mislim da će biti i nešto od odeće... pa možeš tamo da gvirneš, ako si iz Bga i ako si raspoložena za šetnju...

dsc05406cg.jpg

danas

Kako volim kad naletim na nešto što mi se ful svidi i još na akciji..
Novi šal koji možda na slici ne izgleda nešto extra ..ali je tako velik,topao,odlične boje ..ma :heart:

Znači, crna tunika , odlične tajice iz bershke, sakoić sa zakovicama (luda sam za njima) ,čizmake boje šala i moj ljubljeni novi šal :)

scaled.php

diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiivne su boje :D
prosto ti bude toplo chim ga pogledash :klap:

Novi šal koji možda na slici ne izgleda nešto extra ..ali je tako velik,topao,odlične boje ..ma :heart:

Znači, crna tunika , odlične tajice iz bershke, sakoić sa zakovicama (luda sam za njima) ,čizmake boje šala i moj ljubljeni novi šal :)

scaled.php

uuuh, mongo dobar, india-style :super: :zaljubljena:
imam slican, samo u drugim bojama :D

scaled.php

Mnogo mi se dopada, ja sam prosle jeseni od majke dobila sasvim slican, samo u malo tamnijim bojama :D

nesto slicno kao i prosli put
posle sam skinula ove koncice od suknje sto su se rasuli
i ono nazad nije toliko izbacena zadnjica, takva je suknja nazad i nema sanse da je namestim kako valja, podignuta je iznad kukova:lol:

u principu mi se sve svidja u kompletu :D
kapa narochito :klap:
samo mi je suknja nekao letnja, da l zbog chipke, il bele boje:think:
ali ja volim da vidim kad neko to lepo skombinuje sa debljim stvarima..
ja ne umem :(

p.s. stavljaj malo vece slike, ne ove thumb verzije :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back