Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za manje od 2 nedelje sam kuma na vencanju...
Osim haljine, nemam nista.. :(
Dajte predlog neki...
Kakav nakit?
Obuca?
Torba?
Frizura?
Nista ne znam... :(

DSCN1228-1-1.jpg
DSCN1225-1-1.jpg
DSCN1226-1-1.jpg

Je l' ok haljina? Nije ove boje.. zelena je.. ali na fotkama ispada drugacije... :/

za nakit uz ovu haljinu ti treba jeka...
jednostavna, lepog kroja, lepo ti stoji i može biti jako efektna sa pravim detaljima
ja bih se baš zbog te jednostavnosti i jednobojnosti igrala "šarenišom" -nekim efektnim razbnobojnim perlama u više nizova, izrez to dopušta
sandalice ili lagane cipele, ne mora ultra elegatno
možda neki široki mekani kaiš
frizura: uz tebe i ovu haljinu mi ide neka ležerna punđa, sa po kojom poštenom visećom loknom....
eto, moji predlozi...
daje se na analizu i glasanje :)

Hvala puno Boko :)
I ja sam razmisljala o pundji, ovakvoj :)
Beautiful-Hairstyles-with-Eva-Hairstyles.jpg

Za kais mislim da bi skroz promenio haljinu... a meni se bas ovakva dopada.. nemam pojma..
A koje boje da gledam obucu? Razmisljala sam o nekoj braon varijanti (haljina je zelenija uzivo ;))?

Meni je ova haljina shik, pa bi tako i ostale stvari uklopila...
Crni blejzer, neke dobre efektne narukvice i dobre cipele,mala crna pismo tobrica...Kais samo da prekrije lastis...
Nesto u fazonu Dona Karan....
Ne bi neke preterane ogrlice, mozda mindjuse...

crvene? ne bi, lepe su, ali moraš da imaš onda i gore neki detalj u toj boji, ili minđuše ili ogrlica
slažem se sa Trojom za kaiš i ja mislim samo da pokrije lastiš...
punđa je super!!! baš sam takvu mislila!!!

Je l' ok haljina? Nije ove boje.. zelena je.. ali na fotkama ispada drugacije... :/

Hm, kada budeš birala obuću i nakit, povedi računa i o tome da haljina ne voli da se slika. Boja joj uopšte ne djeluje zeleno.
Ako cipele upariš sa zelenom haljina, na svadbarskim fotkama može djelovati neuklopljeno. Jer tamo će te fotkati sve vrijeme. Kuma je prilično u centru pažnje.
Ne znam kako bi ona djelovala sa profi aparatom. Možda on uhvati realno stanje stvari.

Toga se i ja plasim.. da na fotografijama ne ispadnem kao degenerik...
Inace, jos 2 haljine su u opticaju... ali bas bas sam zelela ovu... :(
A te cipele nisu bas skroz crvene, bas danas sam ih gledala.. sad ili je do svetla u proodavnici,
ili zbog materijala, ali su onako- polu crvene polu pink (sto ja umem da se izrazavam, niko ne ume :roll:).
Trojo, svidja mi se taj trend, ali mi je ova boja skroz nezahvalna za kombinovanje..

A mlada ce biti u crvenoj haljini (koju cemo sutra da trazimo :lol:) i u ravnim cipelicama..
Vencanje je samo opstinsko.. a u restoranu ce biti 100 zvanica.. E sad, ne znam zasto sam vam ovo ispricala,
ali ne moze da skodi. ;)

Toga se i ja plasim.. da na fotografijama ne ispadnem kao degenerik...
Inace, jos 2 haljine su u opticaju... ali bas bas sam zelela ovu... :(
A te cipele nisu bas skroz crvene, bas danas sam ih gledala.. sad ili je do svetla u proodavnici,
ili zbog materijala, ali su onako- polu crvene polu pink (sto ja umem da se izrazavam, niko ne ume :roll:).
Trojo, svidja mi se taj trend, ali mi je ova boja skroz nezahvalna za kombinovanje..

A mlada ce biti u crvenoj haljini (koju cemo sutra da trazimo :lol:) i u ravnim cipelicama..
Vencanje je samo opstinsko.. a u restoranu ce biti 100 zvanica.. E sad, ne znam zasto sam vam ovo ispricala,
ali ne moze da skodi. ;)

daj i te dve da vidimo :)

koliko se secam, na svadbi samo mlada ima pravo na belu boju

ali, vise niko nije striktan ...
zelenoj bi samo stavila kais, braon, neutralni, videces po njemu sta jos mozes dodati
crvene cipele su meni previse ... neke neutralne bih

ps. ja sam uskoro kuma, nemam predstavu sta cu obuci :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back