Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
scaled.php

...fantasticno...ja sam odusevljena...za moj racun prelepo ukopljena garderoba, boje, kroj, kvalitet tkanine, cak i razdeljak pomeren u jednu stranu bas kako obozavam...kao da gledam najlepsi modni casopis, ja bih stalno gledala Bakine slicice i pokusala da se edukujem...:heart:

sve je ok sta si napisala (i tacno :rumenko:) :) ali majke ti gde uspe na osnovu slike da provalis kvalitet tkanine? :mrgreen:

...Hvala svima na lepim recima...:)

...Za sve koje je interesovalo kako je marama postala bluza, u pitanju je kombinacija dva jednostavna nacina vezivanja:...Na sredini marame kvadratnog oblika napravi se manji cvor (prva ilustracija), nakon cega se marama veze na lezeran nacin oko vrata i struka (druga ilustracija), vodeci racuna da je cvor okrenut ka telu...

hermesscarf02.jpg

shirtbg.png

Odavno nosim krpe uvezane kao bluze, haljine, suknje ili bolera, ali do sada nisam znala da postoje i detaljna objasnjenja kako vezati cak i sa slikama. :lol: Sto je najzesce, nikad nikom nisam rekla kada je u pitanju uvezana, a ne sasivena tkanina jer sam mislila da cu ispasti cudak.

Poslednja izmena:
Odavno nosim krpe uvezane kao bluze, haljine, suknje ili bolera, ali do sada nisam znala da postoje i detaljna objasnjenja kako vezati cak i sa slikama. :lol: Sto je najzesce, nikad nikom nisam rekla kada je u pitanju uvezana, a ne sasivena tkanina jer sam mislila da cu ispasti cudak.

...:D...Nisam iznenadjena... :zag:...Hermés zapravo publikuje i prodaje kreativna resenja, odnosno vestinu vezivanja marama - tkzv. scarf knotting cards...:

hermesknottingcards1.jpg

...Marame su meni najdrazi i, misljenja sam, nedovoljno iskoriscen aksesoar koji se moze nositi kao detalj bilo gde na telu, ali i bukvalno obuci ili transformisati u torbu, na primer...Sve, meni poznate, nacine vezivanja marama postavila sam na temi 'Accessories - naocare, novcanici, marame, sesiri...'...:

http://forum.krstarica.com/showthre...ies-naočare-novčanici-marame-šeširi.../page19

...Takodje i:

http://forum.krstarica.com/showthre...ies-naočare-novčanici-marame-šeširi.../page12

...Uzivajte... :)

Poslednja izmena:
E to, torbaaa. :D :D Hvala puno na ideji. Do sada nikada nisam ozbiljno razmisljala o tome. Ponekad sam pravila torbichak od jaknice kad me je mrzelo da nosim decije stvarcice u rukama i onda vezem taj torbicak od decije jaknice na pederushu te mogu voziti rolere praznih ruku. A marama je jos bolje resenje jer je jaknica kruta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back