crveni oblak
Elita
- Poruka
- 19.115
Trojanka-nazalost nema drugih boja.
Meni 38 njihovo taman. Al to je zato sto sam ja debela![]()
Ijuu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trojanka-nazalost nema drugih boja.
Meni 38 njihovo taman. Al to je zato sto sam ja debela![]()
Trilijan, lepo... Bluza je super, jel ima u drugim bojama?
I meni su uglavnom velike stvari iz Modusa, mislim da su im brojevi malo veci.
Danas za jedan kratak shtrapac. Nista se ni sa cim nije slagalo po modnim merilima, al mi se jako svidelo kao celina, narocito zbog marame i cvika sa ogledalima (to je na malo mutnoj slici pa se ne vidi bas dobro). Probala sam crveno-belo-crnu bizuteriju i zanimljivo je da se ona nije tako dobro uklopila kao ova sa krem perlicama umesto belih. Verovatno to ima veze sa kolicinom otkrivene kozhe pa je krem napravila prelaz izmedju ciste bele na majici i golih ruku.
Pogledajte prilog 189922
Danas za jedan kratak shtrapac. Nista se ni sa cim nije slagalo po modnim merilima, al mi se jako svidelo kao celina, narocito zbog marame i cvika sa ogledalima (to je na malo mutnoj slici pa se ne vidi bas dobro). Probala sam crveno-belo-crnu bizuteriju i zanimljivo je da se ona nije tako dobro uklopila kao ova sa krem perlicama umesto belih. Verovatno to ima veze sa kolicinom otkrivene kozhe pa je krem perlica napravila prelaz izmedju ciste bele na majici i golih ruku.
Pogledajte prilog 189922
Steta sto nemam aparat, ceo dan sam u jelen majici i bermudama koje sam maznula svom dragom
ne znam samo kako stigne da me spopada kad izgledam k'o dzak da sam navukla na sebe![]()
Pa struk ti je garant iznad pantalona.Skontala sam da muski vole sljampave pantalone na zenama cesto i vise od tesnih podichnjaka.
![]()
Danas za jedan kratak shtrapac. Nista se ni sa cim nije slagalo po modnim merilima, al mi se jako svidelo kao celina, narocito zbog marame i cvika sa ogledalima (to je na malo mutnoj slici pa se ne vidi bas dobro). Probala sam crveno-belo-crnu bizuteriju i zanimljivo je da se ona nije tako dobro uklopila kao ova sa krem perlicama umesto belih. Verovatno to ima veze sa kolicinom otkrivene kozhe pa je krem perlica napravila prelaz izmedju ciste bele na majici i golih ruku.
Pogledajte prilog 189922
al' majica siroka, pa stvarno dodje k'o dzak
al' brzo ostanem gola![]()
Juce prvi put ove godine lanene pantalone i sandale![]()
Malopre se doterala za šetnjuhttp://imageshack.us/photo/my-images/546/dsc09984s.jpg/ Napokn izula patike i skinula trenerku.
Samo da se pohvalim jer sam slucajno danas nasla mustiklu koja se slaze uz haljinche koje sam imala na sebi.
Pogledajte prilog 189416
Pogledajte prilog 189922
LAJK , nego dobro netko gori reka - smršala si ženo ..