Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Trilijan, lepo... Bluza je super, jel ima u drugim bojama?
I meni su uglavnom velike stvari iz Modusa, mislim da su im brojevi malo veci.

Ili malo manji, zavisi šta dohvatiš :lol:
Baš sam u petak bila Modusu, zato i uklizavam...njima je svaki model po nekoj drugoj skali.
Elem, tražila sam lanene pantalone i stvarno ih imaju milion modela. Ja regularno nosim 40, a neke modele tog broja nisam mogla ni da zakopčam, dok sam neke mogla da skinem bez otkopčavanja :eek:
Haljine isto tako. Majice nisam gledala ni probala, ali je verovatno i tu ista konfuzija.

Bila sam danas u Modusu. Ima bas lepih stvari. Narocito ko se oblaci malo ozbiljnije za posao. Jedna plisirana haljinica mi bas zapala za oko, ona je vise za neke svecanosti.
I uveli su 36 broj, mislim da to pre nisu imali.

Danas za jedan kratak shtrapac. Nista se ni sa cim nije slagalo po modnim merilima, al mi se jako svidelo kao celina, narocito zbog marame i cvika sa ogledalima (to je na malo mutnoj slici pa se ne vidi bas dobro). Probala sam crveno-belo-crnu bizuteriju i zanimljivo je da se ona nije tako dobro uklopila kao ova sa krem perlicama umesto belih. Verovatno to ima veze sa kolicinom otkrivene kozhe pa je krem perlica napravila prelaz izmedju ciste bele na majici i golih ruku.
Pogledajte prilog 189922

Danas za jedan kratak shtrapac. Nista se ni sa cim nije slagalo po modnim merilima, al mi se jako svidelo kao celina, narocito zbog marame i cvika sa ogledalima (to je na malo mutnoj slici pa se ne vidi bas dobro). Probala sam crveno-belo-crnu bizuteriju i zanimljivo je da se ona nije tako dobro uklopila kao ova sa krem perlicama umesto belih. Verovatno to ima veze sa kolicinom otkrivene kozhe pa je krem napravila prelaz izmedju ciste bele na majici i golih ruku.
Pogledajte prilog 189922

:super::super::super:
Super...:ok:

Danas za jedan kratak shtrapac. Nista se ni sa cim nije slagalo po modnim merilima, al mi se jako svidelo kao celina, narocito zbog marame i cvika sa ogledalima (to je na malo mutnoj slici pa se ne vidi bas dobro). Probala sam crveno-belo-crnu bizuteriju i zanimljivo je da se ona nije tako dobro uklopila kao ova sa krem perlicama umesto belih. Verovatno to ima veze sa kolicinom otkrivene kozhe pa je krem perlica napravila prelaz izmedju ciste bele na majici i golih ruku.
Pogledajte prilog 189922

svidja mi se sve ucelo, a i posebno...
mada djindjuve ne vidim bahs kako treba, ali ja slabije obracam paznju na nakit:lol:
ja danas bila u istim bojama, al drugi raspored i drugachiji odevni predmeti
nikako da se izvuchem iz pantalona, da se ubacim u moje suknje omiljene:aha:

Pogledajte prilog 189922

Vau :D Em je mnogo dobra kombinamcija, em ti stoji džigi-bau... :aha:

toro.gif

- Da li je ovo po modnim merilima, nije moje da sudim. Probao sam i zelenu, roza, žutu, ciklama pa čak i plavu, ali ništa mi se nije tako dopalo kao crvena!
A sloboda i lepota su jedini cilj mog bikovskog života. Nenormalan nivo testosterona koji u meni proizvodi sam pogled na kratku, uz zanosne ženske bokove pripijenu crvenu cuknjicu verovatno ima veze sa količinom njene otkrivene kože čija belina u meni proizvodi neopozivu želju da se zaletim, da oseti moju snagu,
da je probodem... Muuuuuuuuuuuuuuuu!!!

Juce prvi put ove godine lanene pantalone i sandale:)

prekrasna košuljica :D
Malopre se doterala za šetnju :) http://imageshack.us/photo/my-images/546/dsc09984s.jpg/ Napokn izula patike i skinula trenerku.

ne vidim dobro, ka da si u tunelu..al nazire nešto prelipo bilo :D
Samo da se pohvalim jer sam slucajno danas nasla mustiklu koja se slaze uz haljinche koje sam imala na sebi.:D

Pogledajte prilog 189416

ovo je tako jako :D
Pogledajte prilog 189922

super :D

evo moje crno-belo-crvene komb. od danas:)
imala sam chak i narukvice koje se vide, jes da imam utisak da ne idu uz sve ovo:lol: al to je mozda do mene jer ne nosim...a i minjushe sam imala bele neke :aha:
LAJK , nego dobro netko gori reka - smršala si ženo .. :D

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa koja divna bojaaaaaaaaaaaa:ok::ok::ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back