Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovako sam krenula kod sestre (u novoj haljina-suknja-suknjicici, sa sve kapom i jaknom):
Pogledajte prilog 183569
Pogledajte prilog 183570
A ovako sam se vratila (u svojoj staroj odeci) jer sam odlucila da joj poklonim onu suknju (bolje ce joj stajati nego meni) i skuvala sam se vec do parkinga.
Pogledajte prilog 183571
Kakav je laznjak od vremena napolju, samo se presvlacim ko tetka u klimaksu.
A cvike sam maznula od mame. :D

Stajling nije za pohvalu, ali slikao me jedan dragi mali gost :)))

229654_142936752446247_100001897692765_299275_1795820_n.jpg

Cao,dopada mi se ova tema pa bih,eto da podelim moj nacin odevanja za svaki dan ;)
S obzirom na to da na leto punim 20godina,i na jesen krecem na fax(jer sam pauzirala jednu godinu)imam dosta slobodnog vremena...svaki dan izlazim na kafu...i otprilike,uglavnom je zastupljena sportska elegancija,neke baletankice,ili elegantnije naprsnice...tako nesto...patike ne nosim u grad,samo kad vezbam itd...jer nekako,i u baletankama,kao noga da mi propada :| ne mogu da hodam normalno na ravnom,i onda je moj izbor stikla! :) i to uglavnom preko 10 cm,jer na manjoj peti ne mogu se naci modeli koje mogu nositi devojke :) Tako da stojim iza toga da je stikla za,skoro svaku priliku...farmerice,moderan kais,neka fensy narukvica,bluzica,marama,moze preko jaknica neka,naocare za sunce(tzv.milicajke,ili one velike,ali pod uslovom da te velike budu u boji garderobe)...neka torba,nikako pismo tasna(jer nije za svaki dan)...moze neka malo veca,ne previse elegantna,npr one velike,koje su trenutno IN! :) :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back