Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...gospođa u najboljim godinama, E'llen...gospođa...
Nakit nije Avon-ov (ako si na to mislila), to je Onix sa srebrom...Kad imaš ovakav dekolte sasvim je u redu nositi ga...za veći sklad izmedu duše i tela ...Ublažuje i iscjeljuje melanholiju, depresiju i negativne utjecaje kroz zračenje zemlje, zle Ijude a naročito zle žene i crnu magiju koju prosipaju okolo pojedine veštice...:D

...samo da vam mahnem i dam doprinos temi...ovih dana obicno formalno, life *****...

dscn0997a.jpg
[/URL][/IMG]
dscn1008j.jpg
[/URL][/IMG]

И мени се ово свиђа ;)

...gospođa u najboljim godinama, E'llen...gospođa...
Nakit nije Avon-ov (ako si na to mislila), to je Onix sa srebrom...Kad imaš ovakav dekolte sasvim je u redu nositi ga...za veći sklad izmedu duše i tela ...Ublažuje i iscjeljuje melanholiju, depresiju i negativne utjecaje kroz zračenje zemlje, zle Ijude a naročito zle žene i crnu magiju koju prosipaju okolo pojedine veštice...:D

ja san išla na sigurno..pa rekoh gospođica ;)
zanimljivo, imam dosta zlih žena oko sebe :D
Hvala puno, nakit je divan, posebice prsten. :)

Vazdusasta, lep "dzemper-prsluk" ...i boja i kroj... Dopada mi se i nakit...
Dopada mi se i kako stoji prsluk na kosuljicu.. tako bih i ja nosila.. :)
Jedino mi se ne svidja sto kombinujes siroko i gore i dole..
Mislim da bi mnogo bolji efekat postigla kada bi umesto suknje nosila skinny jeans..

A ovu suknja-kecelju sam zavolela cim sam je sashila pre neki dan i htela sam da je danas nosam, ali me je zeznula kisha (jako je dugacka suknja pa bi se ukaljala). Ispod nje su one iste trudnicke pantalone koje su siroke, ali nekako se ne vide mnogo pod tom suknjom jer je ona od cvrstog materijala...samo malo dodaju zapreminu donjeg dela tela sto i nije neki problem kad su u pitanju dugacke suknje. Ta kombinacija ide uz bordo - ugljen ranac, al me je mrzelo da slikam i njega. Rolka je od nekog tananog poluprovidnog pamuka sa dezenom koji se ne vidi bas dobro na slici jer je sitan (u donjem levom uglu) i tu rolku vucaram u svim mogucim kombinacijama jer je ta boja ugljena veoma zahvalna za kombinovanje. Kad se ispod nje umesto grudnjaka uzme neka majica u nekoj konkretnoj boji (npr. bordo uz ovu suknju) onda izgleda jos lepse, nego kad se vidi grudnjak, al nisam uspela da pronadjem tu majicu u ormaru jer je u njemu trenutno krsh. :rumenko: Zbog teget shara na cvetovima i na zadnjoj strasni suknje, uz ovo bi pristajala malo izlizanija tegetasta teksas jakna.

Pogledajte prilog 173350

Poslednja izmena:
bas su vam rastegljive te trudnicke jeko

Nisu. Napravljene su od sasvim nerastegljivog impregniranog platna, a deo koji je pre isao na stomak, napravljen je od rendera (to je gumirani pamuk koji se obicno stavlja na okovratnike majica i dukseva). Sada sam kroz taj pojas provukla nerastegljivu pertlu da bi mi pao na kukove, a da ne bi spale pantalone.
Inace, poslednji put u trudnoci kad sam uspela da udjem u te pantalone, bilo je u osmom mesecu sa nekih 87 kila.:lol:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back