Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo nekoliko, nisu do kolena, vec malo ispod kolena, ali ako se siju, duzina je podesiva ;)
ne znam da li po tebi, odgovaraju opisu sportsko-elegantno, mada to zavisi i sa cim se i kako kombinuju
imam jos kombinacija sa njima, ali da ne preterujem, ako preteram sa slikama, preci cu u spam (stupid personal advertising messages:mrgreen:) iako je tema za slike :D

Vidi bems...:eek: vidi stomaka...:worth::lol: svaka čast...
Sviđa mi se sve...;)

evo nekoliko, nisu do kolena, vec malo ispod kolena, ali ako se siju, duzina je podesiva ;)
ne znam da li po tebi, odgovaraju opisu sportsko-elegantno, mada to zavisi i sa cim se i kako kombinuju
imam jos kombinacija sa njima, ali da ne preterujem, ako preteram sa slikama, preci cu u spam (stupid personal advertising messages:mrgreen:) iako je tema za slike :D

bems ovo si sve ti?:super::super:
ja necu moje fotke da stavim
zao mi bre ovih nasih drudarica,,,,iskompleksirace se i htece kad porastu d a budu safira
plakace ......od smeha:rotf:

hvala svima na komplEmentima
moram da okacim sliku prve suknje koju sam sasila (pre 15ak godina)
nije nista specijalno, ali su zanimljivo uklopljene sare

...bems,svaka čast na liniji...šta reći za stomak, bravoooo...to je figura za +10...:klap::klap:

...sve mi se tamo dopada, ona crvena suknjica je kao med..da li je ona kupljena
ili je neko šio....i druge su lepe..i svaka ti dobro stoji..ali mi je crvena pala onako
baš..prava letnja iako nije bela...:super::super:

...bems,svaka čast na liniji...šta reći za stomak, bravoooo...to je figura za +10...:klap::klap:

...sve mi se tamo dopada, ona crvena suknjica je kao med..da li je ona kupljena
ili je neko šio....i druge su lepe..i svaka ti dobro stoji..ali mi je crvena pala onako
baš..prava letnja iako nije bela...:super::super:

hvala afro (moram da kazem, stomak nije danasnji, ali radim na tome da bude sutrasnji;))
ta "crvena" je neke neobicne boje, nesto izmedju crvene i ciklama
a kupila sam je u tifaniju pre nekoliko godina
kroj je skroz jednostavan, lako bi je mogla sasiti, ako nadjes odgovarajuci dezen

hvala afro (moram da kazem, stomak nije danasnji, ali radim na tome da bude sutrasnji;))
ta "crvena" je neke neobicne boje, nesto izmedju crvene i ciklama
a kupila sam je u tifaniju pre nekoliko godina
kroj je skroz jednostavan, lako bi je mogla sasiti, ako nadjes odgovarajuci dezen

....radi, radi, ne odustaj...šteta, ne učiniti sve što se može, i ako se može
da se tako izgleda....
...eeehhh..mladosti....:lol:
...nego, kad bi imala neku krojačicu, da zna da sašije što joj se kaže, a da pritom
ne otkine ruku ili odere kožu...ja bi nešto i šila...ovako, teško.......

...na žalost ili na sreću tu su kinezi...:confused:

Ovo je super! :okok:
Hvala!

.. vauuu kolekcije u bems..
ova druga kombinacija mi je extra..:heart::heart:
evo mene bez sminke,bez druge noge,bez frizure i sa vasarom iza sebe,al nasla sam svoju haljinu kad sam bila riba djevojka i uspela sam da se uvucem u nju,pa dok ne puknem od zadrzavanja daha da vam pokazem
Ko Vino si smokvice.. :heart:

.. Što bre ne razumeš?
Znaci , mnogo bi bilo lepo da nas pocastiš svojim stilom.:)

Ovo su dva oblacenja od cetiri koje sam imala danas na jednodnevnoj ekskurziji po ovoj vremenskoj nepogodi. Prvo je busko, a drugo kafansko. Manastirske opreme sam izostavila jer sam toliko kratko izdrzala u njima da nisam stigla da se slikam.
Pogledajte prilog 81096
Pogledajte prilog 81097

Na sledecoj slici sam laichki fotoshopirala facu jer mi je kapljao znoj po licu pa je ispalo grozno, kao da se topim. :roll: Zato mi je faca ispala toliko cista, ali malo cudna jer ne umem da napravim realne senke.:confused:
Pogledajte prilog 81099

ps. dole su bile one bele sandale od pre neki dan.

Poslednja izmena:
picture105.jpg

Evo mene danas.
Lepe ste,pocelo leto pa se sve sareni:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back