Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e'llen, pa i moze majica na ramena, ali mi bezbeze na poslu tako da je nosim:)
affro sandalice su neke italijanske(bar su mi tako prodali), kupljene pre 3 godine za apsolventsko i bogami sam ih dobro platila( a zuljaju me shto je najgore:confused: kad imam bangava stopala i sva me obu ca zulja:dash:)

Imas silikonske School umetke- izolatore... veoma su dobri ako imas kriticne zone na stopalima ili cipeli ;)

Hvala na komentarima :D

,strukic ti je bas dosao do izrazaja u toj haljini,zenstvena je.da li ti uvek nosis skupljenu kosu?

skoro uvek, ili rep
poneka je pustim, ali mi je mnogo lepse skupljeno
a to kad se isfeniram, sto retko stizem

evo i trenerke

Prilozi

• DSC03013.jpg
    DSC03013.jpg
    14,2 KB · Pregleda: 80
Svidja mi se cajka haljinica tehduduk :)
Mis'im kapiram sto zvizde...ja sto sam starija to sam nadrkanija, psujem i pokazujem srednji prst na zvizdanje :lol:

U nastavku sam ja juce i danas. Skroz razlicito...nikako da pomirim ono sto ja volim da nosim sa onim sto mi je propisano pravilnikom o pristojnom (jelte) oblacenju...ok, kapiram ja pristojno, ali breee, ne smem bratele na 38 celzijusovih :confused:

4livb7.jpg
od juce

24bus06.jpg
danas

i nema vise :)

Poslednja izmena:
skoro uvek, ili rep
poneka je pustim, ali mi je mnogo lepse skupljeno
a to kad se isfeniram, sto retko stizem

evo i trenerke

Mis'im kapiram sto zvizde...ja sto sam starija to sam nadrkanija, psujem i pokazujem srednji prst na zvizdanje :lol:

U nastavku sam ja juce i danas. Skroz razlicito...nikako da pomirim ono sto ja volim da nosim sa onim sto mi je propisano pravilnikom o pristojnom (jelte) oblacenju...ok, kapiram ja pristojno, ali breee, ne smem bratele na 38 celzijusovih :confused:

4livb7.jpg
od juce

24bus06.jpg
danas

i danas cim izadjem s posla :D

:whistling::whistling:

4livb7.jpg
od juce

24bus06.jpg
danas

i danas cim izadjem s posla :D

O-la-laaa!!! :per:

4livb7.jpg
od juce

24bus06.jpg
danas

i nema vise :)

ma, samo pokazujem da i ja imam takvo haljince :D .... mama mi je kupila :rumenko: :zcepanje::zcepanje:
Prva fotka- mi se svidjas :)

Ovo sam nosila danas na poslu misleci da cu prkositi vrucini, a na kraju sam se skuvala jer sam sve vreme preko toga nosila onaj plavi radnicki mantil. Na njoj je dobar ovaj deo oko grudi jer je krojen tako da ne mora ispod da se nosi grudnjak slicno jednoj tirkiznoj trudnickoj tunici koju sam zimus postovala ovde. Poenta je u tome da bude krojeno duplo i ukrojeno i ispod i sa strane grudi i da ima tu masnicu za obelezavanje podnozja grudi sto daje vizuelni efekat jer se grudi ne spajaju sa stomakom kad se gleda spreda (nekako presece taj deo). Malo sam lose uslikala jer je odozgo, a ne mogu sama da uhvatim kako treba pa se mozda ni ne vidi koliko je efektan kroj.
Ove dve ogrlice sam samo probala, nosila sam tu belu na slici, ovu drugu nisam. Nemojte se, molim vas, cuditi sto su mi sandale vece za broj. Moram tako jer mi se naduju noge. :(
Pogledajte prilog 80968
Tehduduk, ovo je ona narandzasta tunika od pre neki dan koju sam obecala rashirenu da se bolje vidi shara. :)
Pogledajte prilog 80969

ja danas.... torba je kao jedna od nijansi braon na bluzici, ali ne vidi se najbolje
Meni se ovo bas svidja. Izgledas skroz profesionalno. Volim taj tip sandala.
Pogledajte prilog 80968
Tehduduk, ovo je ona narandzasta tunika od pre neki dan koju sam obecala rashirenu da se bolje vidi shara. :)
Pogledajte prilog 80969
Dobre sandale. Mozda ti se naduju noge jer ih previse stegnes oko clanka. Svidja mi se i dezen haljine i pogotovo tunike. Danas sam bas razmisljala, mislim da bih te prepoznala kad bih te videla na ulici. :lol:

Evo mene, opljackala sam Time out :lol:
Mnogo je vruce, pa sam morala ovu tanku kosuljicu da kupim... Jedino sto je malcice providna za posao, ali ja nista pristojnije, a laganije nisam mogla da nadjem.
A nista na bretele nisam kupila :huh:
Treba mi sad neka suknja. Ako neko ima uslikan predlog za pristojnu sportsko- elegantnu suknju do kolena, nek postavi, molim :D

cipelice :super:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back