Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Leto stiglo :)

drc8sx.jpg

...pa cu napraviti malu pauzu sa fotkama, da ne smaram ;)

Belooo :ok:

Gospodjice preslatko...jako mi se dopada...

Danas je bas toplo a meni je noga u zavoju, bljak...resila sam da me ne bude briga i da obucem nesto leprsavo, nije sramota imati zavijeno stopalo...elem, slika je skoro fotografisana i ovu haljinicu nosim danas na plus milion...

de69gi.jpg
[/IMG]

...molim vas ako neko zna da mi pojasni kako da prikrijem sadrzaj...hvala

Cicak ti si jedna divna dusica...hvala ti mila puno...

Preslatko :heart:
Hey Vazdusasta, pa sta ti se desilo girly?
Popularne su one ravno secene top haljine koje su skroz dugacke u gipsy stilu, imas ih u veeelikom izboru, materijal je lagan, leprsav, osecas se prijatno i poletno u njemu, pada sve do vrhova prstiju (tek toliko da stidljivo progvire ispod haljine), dezeni i boje su beskrajno raznoliki, pa ako volis taj stil, mozes birati toliko da ne mozes izabrati :) :heart:
Znam kako je kad imas gips, ali ako ces da ga skines sto pre, samo strpljena my child :cmok: :zag:

Danas je bas toplo a meni je noga u zavoju, bljak...resila sam da me ne bude briga i da obucem nesto leprsavo, nije sramota imati zavijeno stopalo...elem, slika je skoro fotografisana i ovu haljinicu nosim danas na plus milion...

de69gi.jpg
[/IMG]

:cmok::D

Meni izgledaš vrhunsko
.. Nisan opce vidila BJ ,ajme ovo je ludilooo . Di ti ugrabiš uvik tako dobre traperice ??? :lol:

drc8sx.jpg

.. Volin bilo i prozracno :ok:

de69gi.jpg
[/IMG]

Ti si jedna tako rijetka dama ..:heart:
Sviđa mi se i odlicno ti stoji taj đir:ok:

Uploaded with ImageShack.us ispred vrata :)
.. Utegnuta naša mala veštica :lol:
Slatko & izazovno :mrgreen:
Samo mi se torba ne sviđa.:neutral:

drc8sx.jpg

prelepa haljinica...:D

de69gi.jpg
[/IMG]

i ova je lepa haljina...možda bi bila još lepša da je dezen drugačiji:D

de69gi.jpg
[/IMG]

Lepa haljinica :)
Preslatko :heart:
Hey Vazdusasta, pa sta ti se desilo girly?
Popularne su one ravno secene top haljine koje su skroz dugacke u gipsy stilu, imas ih u veeelikom izboru, materijal je lagan, leprsav, osecas se prijatno i poletno u njemu, pada sve do vrhova prstiju (tek toliko da stidljivo progvire ispod haljine), dezeni i boje su beskrajno raznoliki, pa ako volis taj stil, mozes birati toliko da ne mozes izabrati :) :heart:
Znam kako je kad imas gips, ali ako ces da ga skines sto pre, samo strpljena my child :cmok: :zag:
Ima tih sarenih u Terranovi.
Nego, mene muci sto ne mogu bez rukava za posao, pa trazim nesto u cemu se necu kuvati, a pristojno :think:

Ovo nije od danas , al sam se tila nadovezat na nešto za nas nižeg rasta cure i kako se možemo zaista snac na tim djecijim odjelima..:D
Ja sam gore uskih ranema i leđa.. i kupila sam jednu djeciju dužu ljetnu majicu u Zari , dala odsic britele i odlicna mi je za pred kraj lita kad se naviknem pokazivat noge i ogolit se.. ( inace to ne volim radit )
Materijal je još kao od platna laganog pa se ne rasteže ful, moram priznat stisne me ..pa još bolje nosit bez grudnjaka ;)

zelenavarijanta.jpg

Ovo nije od danas , al sam se tila nadovezat na nešto za nas nižeg rasta cure i kako se možemo zaista snac na tim djecijim odjelima..:D
Ja sam gore uskih ranema i leđa.. i kupila sam jednu djeciju dužu ljetnu majicu u Zari , dala odsic britele i odlicna mi je za pred kraj lita kad se naviknem pokazivat noge i ogolit se.. ( inace to ne volim radit )
Materijal je još kao od platna laganog pa se ne rasteže ful, moram priznat stisne me ..pa još bolje nosit bez grudnjaka ;)

zelenavarijanta.jpg

Slatko :D
ste bre i gde bre ode, ccc.. zato se ti poce lomiti na bajsu, ogledala.. :confused:
a da promenis frizuru( prelepa ti je kosa, kazem samo zarad neke promene) ?
ili krenes na ples???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back