Brajan Koen
Buduća legenda
- Poruka
- 39.772
Leto stiglo
![]()
...pa cu napraviti malu pauzu sa fotkama, da ne smaram![]()
Belooo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Leto stiglo
![]()
Gospodjice preslatko...jako mi se dopada...
Danas je bas toplo a meni je noga u zavoju, bljak...resila sam da me ne bude briga i da obucem nesto leprsavo, nije sramota imati zavijeno stopalo...elem, slika je skoro fotografisana i ovu haljinicu nosim danas na plus milion...
[/IMG]![]()
...molim vas ako neko zna da mi pojasni kako da prikrijem sadrzaj...hvala
Cicak ti si jedna divna dusica...hvala ti mila puno...
Danas je bas toplo a meni je noga u zavoju, bljak...resila sam da me ne bude briga i da obucem nesto leprsavo, nije sramota imati zavijeno stopalo...elem, slika je skoro fotografisana i ovu haljinicu nosim danas na plus milion...
[/IMG]![]()
.. Nisan opce vidila BJ ,ajme ovo je ludilooo . Di ti ugrabiš uvik tako dobre traperice ???Meni izgledaš vrhunsko
.. Volin bilo i prozracnoLeto stiglo
![]()
Ti si jedna tako rijetka dama ..Gospodjice preslatko...jako mi se dopada...
[/IMG]![]()
.. Utegnuta naša mala veštica
Imam 4 pink torbice,mozda bi ti se neka svidjela.. Utegnuta naša mala veštica
Slatko & izazovno
Samo mi se torba ne sviđa.![]()
Leto stiglo
![]()
[/IMG]![]()
Lepa haljinicaGospodjice preslatko...jako mi se dopada...
[/IMG]![]()
Ima tih sarenih u Terranovi.Preslatko
Hey Vazdusasta, pa sta ti se desilo girly?
Popularne su one ravno secene top haljine koje su skroz dugacke u gipsy stilu, imas ih u veeelikom izboru, materijal je lagan, leprsav, osecas se prijatno i poletno u njemu, pada sve do vrhova prstiju (tek toliko da stidljivo progvire ispod haljine), dezeni i boje su beskrajno raznoliki, pa ako volis taj stil, mozes birati toliko da ne mozes izabrati![]()
Znam kako je kad imas gips, ali ako ces da ga skines sto pre, samo strpljena my child![]()
![]()
al si dobra Ankice![]()
Ovo nije od danas , al sam se tila nadovezat na nešto za nas nižeg rasta cure i kako se možemo zaista snac na tim djecijim odjelima..
Ja sam gore uskih ranema i leđa.. i kupila sam jednu djeciju dužu ljetnu majicu u Zari , dala odsic britele i odlicna mi je za pred kraj lita kad se naviknem pokazivat noge i ogolit se.. ( inace to ne volim radit )
Materijal je još kao od platna laganog pa se ne rasteže ful, moram priznat stisne me ..pa još bolje nosit bez grudnjaka
![]()
Slatko
ste bre i gde bre ode, ccc.. zato se ti poce lomiti na bajsu, ogledala..
a da promenis frizuru( prelepa ti je kosa, kazem samo zarad neke promene) ?
ili krenes na ples???
Teško s mojom kosom mila..
Što god frizerka napravi, ono se uvrne na svoje ..
Da, trebala bih se pocet s necim intenzivnije bavit ..![]()
ne diraj kosu!!!
prelepa je
Da, Ellen, kosa ti je lepa, top odlican za leto!
veceras
Ovo sam ja nosila danas,nije slika od danas,zaboravila sam se slikati ,ne znam gdje udaram po ovoj vrucini, ali identican je outfit...
![]()
veceras
veceras