Ankora
Buduća legenda
- Poruka
- 38.332
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
čičak, ti mi se ciniš ka S.O.S . za inf.. koje ja sandale il natikace da nosim na ove hlace .. baš sam ono luda ..
Ja imam neke stare Hilfingerice platnene trenutno za njih.. al moram nac nešto platformsko..![]()
Nisam mogla najbolje uslikat cilu figuru jer sam razbila ogledalo( caca je poludiooooo)
Al samo sam se tila pohvalit vrhunskim lan sivim hlacama koje su šivane posebno za mene ..
Dole idu u trapez
ja sam niska pa mi to ne stoji ful cool.. al boli me đana , ja sam zadovoljna
Malo mi je jedino tlaka što nemam adekvatnu obucu za njih ..
![]()
--> tu su zguzvane jer sam ih iznosala i za bacit cu na pranje ..
![]()
Šta kažete cure , valja to šta ?![]()
Nisam mogla najbolje uslikat cilu figuru jer sam razbila ogledalo( caca je poludiooooo)
Al samo sam se tila pohvalit vrhunskim lan sivim hlacama koje su šivane posebno za mene ..
Dole idu u trapez
![]()
![]()
one smajlije kojima ide voda na usta prepustam muskima ....
mozes obuti sta god pozelis, i ako si niska bitno je samo kako se kreces![]()
elen,kosa ti je prekrasna
pantalone su fantasticne, ja obozavam siroke nogavice, ali smesno izgledam u njima jer nisam visoka, nekako mi se cini da takve pantalone stoje samo visokim, mrsavim zenama, da nas niske, nikakve platforme ne mogu da izvuku![]()
pantalone su fantasticne, ja obozavam siroke nogavice, ali smesno izgledam u njima jer nisam visoka, nekako mi se cini da takve pantalone stoje samo visokim, mrsavim zenama, da nas niske, nikakve platforme ne mogu da izvuku![]()
onda ti zato tako lepo i stoje![]()
ko mi jos nije rekao
cicak za hormone cu ti vratim,al sa zadrskom,ne mogu nista da smislim na brzake
jao kad dodje tica pa vidi puno teksta,nidje slika![]()
Dole idu u trapez
![]()
![]()
Ja bih platforme od kanapa ili plute...ne bih nikako stikle jer stiklica dodje malena i tanka spram sirokih nogavica...mislim da su ovakve pantalone namenjena platformama...inace samo vitke, mala, visoka, kako god ali duge noge spram tela i tanak struk a ti imas oba![]()
Dole idu u trapez
![]()
![]()
...ja uz takve "dole trapezaste" nosim sandale sa platformom od kanapa...mada se i ne vidi obuća, pravo da ti kažem...Što moje dete kaže-kao da si na štulama!
Evo, uveri se...
![]()
baš ne umem da se skockam kad obujem štikle...
samoj sebi izgledam čudno
![]()