Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vanda bravo za carape! :klap:

Kvinsi, super si, lepa, zgodna (to sve vec znas :D ), lepo obucena, ali sto bas helanke na svadbu?
Nekako mi helanke ne idu uz svecane prilike...
Mada, ja ih i inace ne volim..pa mozda zato tako mislim..
Nosim ih jedino kada idem na trcanje ili u setnju (dakle uz sportsku majicu i patike)...i ni za sta mi drugo i nisu... :neutral:

Evo one haljine od prosle nedelje na slici gde joj se lepo vidi shara. Ona dva cvetica sa strane su svadbarska improvizacija posto mi je zena u kolu zgazila na haljinu pa sam se obezbedila tim cveticima da mi neko ne svuche haljinu nadole dok igramo. Znaci, haljina je bez njih. Ovde ima cetiri polozaja onog shala, a ostali su u sledecem postu. Zapravo taj shal sam namestila na nekih desetak nacina ako ne racunamo ono obicno kad se obmota oko vrata, ali ne mogu sve da postujem jer dugo traje pa cu postovati samo sest.
Pogledajte prilog 79200
Pogledajte prilog 79199
Pogledajte prilog 79198
Pogledajte prilog 79197
Pogledajte prilog 79196

Pogledajte prilog 79201
Pogledajte prilog 79202
Pogledajte prilog 79203
Pogledajte prilog 79204
Pogledajte prilog 79205
Kod krojenja je bitno da bude paralelogram, a ne pravougaonik da bi dva ostra kraja mogla da se vide kad se prebaci u bilo koji polozaj. Treba i otvori za ruke da se postave na pravo mesto da ne zateze na ledjima kad se ruke provuku i da budu siri od glave tako da kad se provuce glava budu malo gola ramena. I treba da bude dovoljno sirok da moze da pokrije telo i dovoljno dugacak da ne izgleda kuso kad se prebaci duplo. Mislim da se vase krojacice mogu snaci u ovom objasnjenju ako nisu glupave i ako zaista znaju svoj posao.

Uglavnom sam u farmericama a danas za promenu malo suknja. Sledeci put suknju oblacim kada temperatura bude preko 20 stepeni :)

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    9,8 KB · Pregleda: 70
Jeko, haljina je divna, svaka ti čast kako si je sašila da svaka šara bude na svom mestu =)
Super je fora za maramu. Ja bih je sama sašila, onda ću te verovatno zamoliti za detaljnije objašnjenje, mada si jako lepo objasnila =) Samo da pitam, sigurno paralelogram, a ne trapez?

Čičak, debela kao i uvek =)

... Mmmm sendvič s kog curi majonez uz film...mmmm ultimativno uživanje...
Ne znam sta bi trebalo da priznam...ali kod mene hrana u krevet:NE! sendvic sa majonezeom cak ni za stolom-majonez je najvece zlo,krevet sluzi za san i za ljubav a ne da razvlacim krastavce i kajganu po njemu...
Cigarete u krevetu:NE pa ni u spavacoj sobi..
A Tv sam iz spavace sobe proterala jer kvari ljubavni zivot...;)
A iskreno savrseno se osecam kada obucem nesto svileno,cipkasto...ako se to zove sexy..onda i to:zper:

Ne znam sta bi trebalo da priznam...ali kod mene hrana u krevet:NE! sendvic sa majonezeom cak ni za stolom-majonez je najvece zlo,krevet sluzi za san i za ljubav a ne da razvlacim krastavce i kajganu po njemu...
A iskreno savrseno se osecam kada obucem nesto svileno,cipkasto...ako se to zove sexy..onda i to:zper:

:super:

Pogledajte prilog 79202
Kod krojenja je bitno da bude paralelogram, a ne pravougaonik da bi dva ostra kraja mogla da se vide kad se prebaci u bilo koji polozaj. Treba i otvori za ruke da se postave na pravo mesto da ne zateze na ledjima kad se ruke provuku i da budu siri od glave tako da kad se provuce glava budu malo gola ramena. I treba da bude dovoljno sirok da moze da pokrije telo i dovoljno dugacak da ne izgleda kuso kad se prebaci duplo. Mislim da se vase krojacice mogu snaci u ovom objasnjenju ako nisu glupave i ako zaista znaju svoj posao.

:super: m ja lichno neshto u zadnje vreme se zanimam za trougao.

Jeko, neznam zashto ali zamishljao sam te kao totalno garavu. Ovde si bash iznenadjenje divno ispala. :rumenko:

Jel moguc'e?:D

Sad mi se jede sendvič sa majonezom =)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back