Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
23k9kyr.jpg

:zcepanje:
...Док нисам увећала - гледам, гледам шта то Чичак носи данас..:think:....па закључим да је данас носила угаону гарнитуру...:zcepanje:....и све је замишљам како ју је теглила на леђима...:mrgreen:.:zcepanje:...а тек онда видех да ту на слици има и људи....:lol:
Pa zamalo...;):D
Jel to nova frizura, Mirka?;):D
Aman Čičak, jel ti se ta bela trenerka nekad isprlja :lol:
Pa ja je operem... na ruke naravno, kao svaka poštena forumašica...:mrgreen:
Corba kafe
sinoc pred polazak
:ok::ok::ok:
Baš si zgodna...;)

Ovo mi se svidja bas :) - Ona sa suknjicom, nema fotke ovde pa moram da opisem...
Ona kombinacija s kratkom jaknom bas i ne, te kratke jakne su mi za srednjoskolke nekako.U toj kombinaciji mi se svidja sto si slojevito obucena a to volem ;)
Iii, bila je jos 1 fotka znam...A da, ona sa garniturom :lol: Mislim da si trebala da obuces nesto tamnije, ili bar u drugacijoj boji od garniture posto sam te jedva skontala...utopila si se skroz u namestaj!Inace - odlicna garnitura.

Ijao, hvala... :)

Bice jos, al moram malo da poradim na foticu, bez blica su mi obicno mutne slike... Od 10 jedna ispadne kako treba

minimi-ogrlica je Accessorize, od jesenas. Vec sam je kacila ovde par puta. Inace, parice na njoj su kombinacija boja starog zlata i srebra, al se ne vidi zbog aparata.

...au devojke...sto sam ja mislila da sam bistrija:mrgreen:...nadanje ludom radovanje... u onom sam imageshack programu...ubacim sliku, podesim velicinu ali nikakav alat za giljotinu mi ne izlazi koliko ja vidim...skoro mi je Pile seklo glavu ali ja nisam pitala kako je to ucinila... mada bih se vise zamazala nekako me vratic zaboli od ovog reckanja...:mrgreen:...hvala vam divne ste...:heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back