kojote
Elita
- Poruka
- 18.639
Sadržaj tvoje citirane poruke je autentičan, citirao sam je pre negoWhat? Sta se desilo sa mojom porukicom?...ko je bwe ovde dundica?...bwisi ovo...
što si ispravljala njen sadržaj, nemoj sad da se praviš vazdušasta!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sadržaj tvoje citirane poruke je autentičan, citirao sam je pre negoWhat? Sta se desilo sa mojom porukicom?...ko je bwe ovde dundica?...bwisi ovo...
ma, pusti Koju vazdusasta, on to voli da me zamislja sa malo vise oblina no sto ih ja zaista imamWhat? Sta se desilo sa mojom porukicom?...ko je bwe ovde dundica?...bwisi ovo...

Sadržaj tvoje citirane poruke je autentičan, citirao sam je pre nego
što si ispravljala njen sadržaj, nemoj sad da se praviš vazdušasta!
...nemoj sada da te napravim vazdusastim pa da isparis sa girly tema

...nemoj sada da te napravim vazdusastim pa da isparis sa girly tema
![]()

svako prema svojim mogucnostima

Saću je postavim! Odoh da iskopam neku Novogodišnju.Ona zapravo želi da ti kaže kako bi jedna tvoja fotkica na ovoj temi došla kao šlag na tortu.

ah, kakav sklad vasa dva tela, vase dve licnostiSrećan Božić!![]()

Nije ono što ti misliš, ljubomorna veštice. Ovo je moja prva komšika.ah, kakav sklad vasa dva tela, vase dve licnosti
ja sam ocarano zavidna![]()

cekas NG sa komsinicama?Nije ono što ti misliš, ljubomorna veštice. Ovo je moja prva komšika.![]()

Nije ono što ti misliš, ljubomorna veštice. Ovo je moja prva komšika.![]()
Ovo nije sa dočeka Nove, radi se o Božiću, lepo ti piše, slepice.cekas NG sa komsinicama?
jadni, usamljeni covece...![]()

postavljas devojku na javnu procenu bez pitanja...o maj gad...da si moj prvi komsija slucajno bi u tvom stanu eksplodirao gas...ili bih ti ostavila koru od banane na kucnom pragu...oboji joj lice makarutoliko gore, Bozic se ceka sa svojim najdrazima, kretenuOvo nije sa dočeka Nove, radi se o Božiću, lepo ti piše, slepice.
I nemoj da me nerviraš, inače ću da ti pokažem grupnu fotku, bilo ih je cirka 7 grla.![]()

Ovo nije sa dočeka Nove, radi se o Božiću, lepo ti piše, slepice.
I nemoj da me nerviraš, inače ću da ti pokažem grupnu fotku, bilo ih je cirka 7 grla.![]()
Ova fotografija je objavljena u lokalnom dnevnom listu, naime te noći jepostavljas devojku na javnu procenu bez pitanja...o maj gad...da si moj prvi komsija slucajno bi u tvom stanu eksplodirao gas...ili bih ti ostavila koru od banane na kucnom pragu...oboji joj lice makar

postavljas devojku na javnu procenu bez pitanja...o maj gad...da si moj prvi komsija slucajno bi u tvom stanu eksplodirao gas...ili bih ti ostavila koru od banane na kucnom pragu...oboji joj lice makar
o čemu govoriš, ne bi se postidela

Јако занимљива комбинација! Свиђа ми се!Anyway, evo danasnje (otkrila sam da se ruzice ipak lepo slikaju, a prvo sam mislila da ce izgledati ocajno, kao izguzvano platno (sto u sustini i jesu)):
Zanemarite kartonsku kutiju iza stolice... To je od jednog usisivaca kome je upravo istekla garancija tako da je na putu da bude izbacena.![]()