Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Malo mashim temu...ovo je sta sijem danas i sta nosim prekosutra na rodjus moje drugarice (sutras sijem za nju pa se nadam da ce i ona da se okaci ovdez:)).
Pogledajte prilog 69450Pogledajte prilog 69452Pogledajte prilog 69453

Не изводи! z:mrgreen: Не машиш тему.
А хаљина је одлична, и још ти прелепо стоји.
Мени лично се ципеле допадају, мада мислим да су мало грубе за такву хаљину.

Не изводи! z:mrgreen: Не машиш тему.
А хаљина је одлична, и још ти прелепо стоји.
Мени лично се ципеле допадају, мада мислим да су мало грубе за такву хаљину.

Mozda, mada su to jedine koje mogu da obujem na svoje naduvene noge. Elegantije cipele me stezu.

Haljina je skroz sportska, zbog tkanine, obican pamucni zersej. Nije nimalo elegantna. Obrati paznju na bizhuteriju, cista jamajka, onako malo rokerska.

Ja mislim da cu biti elegantna samo kad me sa'rane.z:hm:

Ja sam u soku...ti ces zaista da sasijes haljinu za jedan dan? Oh Boze...ja ne uspem ni da je pronadjem u radnji za jedan dan, cak mi je i za to potrebno nekoliko...respect:sanke:

Ovakve proste haljine se ne siju za jedan dan, nego za manje od sat vremena sa sve krojenjem i to svaka obicna krojacica zna da uradi i nije neko umece samo sto ti nisi probala, a da jesi, posle par dana bi pozelela da obrises ovaj svoj post.Probaj...bar kod neke komsinice na masini, mozda samu sebe iznenadis ;).

Ovakve proste haljine se ne siju za jedan dan, nego za manje od sat vremena sa sve krojenjem i to svaka obicna krojacica zna da uradi i nije neko umece samo sto ti nisi probala, a da jesi, posle par dana bi pozelela da obrises ovaj svoj post.Probaj...bar kod neke komsinice na masini, mozda samu sebe iznenadis ;).

...ma nije bas tako, kada sam se zanosila dizajnom probala ja...krenula nana da me uci, ajoj kakva je to katastrofa bila...onda sam pozelela da crtam jel kreacije a da krojacica radi, sipak bilo je nosivo samo ono sto je sasvim pripijeno uz telo...ostalo nista nije valjalo, savovi, kosina, oni savovi na suknji sto idu napred, pozadi ih nema samo napred, e pa oni su se brckali redovno, ako je sako oko ramena se nesto uvek brckalo a kosine i te stvari nema sanse, zato vise nista ne sijem nemam ja nerve za to...meni ni pletenje ni sivenje nije lako...nisam nadarena za to pa bog...

Evo je novogodisnja...
Na prvoj se bolje vidi bolero. Znam da cete reci da je esarpa visak, ali meni jednostavno nije bilo dovoljno sljokica bez nje... Na drugoj se vidi kako mi stoji, i to je jedina cela slika, uslikana kod mene u predsoblju. U Resavi bila guzva, i da hoces, ne mozes celu osobu da uhvatis. Na trecoj se najbolje vidi dezen od haljine. Neka sivo-teget-bakarno-zlatna sara. Inace je svileni materijal, PS fashion od pre godinu dana haljina. Bolero je MNG od pre tri sezone. Cini mi se da jedna od forumasica ima isti, al se ne secam koja...

[/URL]

Sutra ide poslenovogodisnja iz ulice otvorenog srca. Sad me mrzi da je preuredjujem tako da moze da se okaci. z:p

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back