Šta nosim danas - Vol. 2

Ja, danas kad sam isla sa mamom u kupovinu...
jaaa.jpg
to sam ja.jpg

Imamo 2 bejbića i oba su nam preslatka:cmok::cmok2:

Pomoć za drugaricu Smokvu (koju ni ja btw. ne mogu da zamislim u zeleneim grilonkama:lol:) ima da ih nađeš u Terranovi. Ja sam, doduše zimus pazarila i to za neke smešne pare, tipa 300-400 din. Bilo je baš i bordo i zelenih i nekih teget, narandžastih...Ja njih nosim ispod ski odela i mogu da ih pohvalim da su baš dugotrajne, prosto neuništive:D

imam lepu zelenu kosuljicu i krem somotsku suknjicu,pa sam mislila da to uparim sa zelenim carapicama i bordo ili teget baletankama
muku mucim zato sto imam suknje,nemam cipele
pa onda imam cipele,al ne znam koje treba carape...:)

Boja koze carape i braonkaste, bez, krem,neutralne cipele? Uparis cipele i tasnu...

- - - - - - - - - -

Ja, danas kad sam isla sa mamom u kupovinu...
Pogledajte prilog 282173 Pogledajte prilog 282174

Odlicno:)

Imamo 2 bejbića i oba su nam preslatka:cmok::cmok2:

Pomoć za drugaricu Smokvu (koju ni ja btw. ne mogu da zamislim u zeleneim grilonkama:lol:) ima da ih nađeš u Terranovi. Ja sam, doduše zimus pazarila i to za neke smešne pare, tipa 300-400 din. Bilo je baš i bordo i zelenih i nekih teget, narandžastih...Ja njih nosim ispod ski odela i mogu da ih pohvalim da su baš dugotrajne, prosto neuništive:D
hvala,pogledacu u teranovi
mada evo,iz kaputa dodjosmo na bose noge,ja vec dva dana nosim biciklisticke bez icega
Boja koze carape i braonkaste, bez, krem,neutralne cipele? Uparis cipele i tasnu...

- - - - - - - - - -

Odlicno:)

jao bre,ja nemam takve cipele,a ni tasnu :lol:

Back