baby girl 91
Veoma poznat
- Poruka
- 10.591
Ja, danas kad sam isla sa mamom u kupovinu... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

) ima da ih nađeš u Terranovi. Ja sam, doduše zimus pazarila i to za neke smešne pare, tipa 300-400 din. Bilo je baš i bordo i zelenih i nekih teget, narandžastih...Ja njih nosim ispod ski odela i mogu da ih pohvalim da su baš dugotrajne, prosto neuništive
) ima da ih nađeš u Terranovi. Ja sam, doduše zimus pazarila i to za neke smešne pare, tipa 300-400 din. Bilo je baš i bordo i zelenih i nekih teget, narandžastih...Ja njih nosim ispod ski odela i mogu da ih pohvalim da su baš dugotrajne, prosto neuništive
imam lepu zelenu kosuljicu i krem somotsku suknjicu,pa sam mislila da to uparim sa zelenim carapicama i bordo ili teget baletankama
muku mucim zato sto imam suknje,nemam cipele
pa onda imam cipele,al ne znam koje treba carape...

hvala,pogledacu u teranoviImamo 2 bejbića i oba su nam preslatka
Pomoć za drugaricu Smokvu (koju ni ja btw. ne mogu da zamislim u zeleneim grilonkama) ima da ih nađeš u Terranovi. Ja sam, doduše zimus pazarila i to za neke smešne pare, tipa 300-400 din. Bilo je baš i bordo i zelenih i nekih teget, narandžastih...Ja njih nosim ispod ski odela i mogu da ih pohvalim da su baš dugotrajne, prosto neuništive

Boja koze carape i braonkaste, bez, krem,neutralne cipele? Uparis cipele i tasnu...
- - - - - - - - - -
Odlicno

Moram da se pohvalim! Videla sam te u gradu!!! U Knezu juče.

Bravo, Bejbi! Svaka čast! Po meni je ovo čista desetka!
Pročišćeno, damski, udobno a skockano top-to-toe.
Tvoja najbolja kombinacija ikada, okačena na ovim stranicama.

Moram da se pohvalim! Videla sam te u gradu!!! U Knezu juče.
(sad mi glupo da išta komentarišem dodatno, ali žena stvarno izgleda bajkovito...)
Eto, sad se znamo!
Maaah!