Šta nosim danas - Vol. 2

ja bih obula skoro providne i totalno neupadljive carape jer haljina je super i dovoljno upadljiva sama za sebe i bez rukava pa je kao letnja, sve bih ostalo, od sminke do aksesoara, birala da bude diskretno...pogotovu jer je upitanju posao zurka....

Ja bih na tu haljinu crne debele, ali ne skroz neprvidne, vec da se malo nazire noga.
I ja bih, ukoliko je izvodljivo, zamenila taj saten (obe masne) necim drugim.

od koliko dena?
izvodljivo je još uvek, čime?
gornja mašna je provučena kroz haljinu pa s emože menjati
a ovo oko struka je prvobitni bilo gore :lol:
msm danas sam je završila, tako da još ima prostora za zamenu(ili nema treba kupit to za zamenu, a ja na poslu sad:neutral:)

ja bih obula skoro providne i totalno neupadljive carape jer haljina je super i dovoljno upadljiva sama za sebe i bez rukava pa je kao letnja, sve bih ostalo, od sminke do aksesoara, birala da bude diskretno...pogotovu jer je upitanju posao zurka....

paaaa
žurka je velika i u klubu, nije strogo poslovna u smislu da je uštogljeno

edit:
koje boje skoro providne-noga ili crna?

paaaa
žurka je velika i u klubu, nije strogo poslovna u smislu da je uštogljeno

edit:
koje boje skoro providne-noga ili crna?

pa sta znam, sama ideja da je ipak posao treba da ti je na umu, bilo gde da se odrzava gubi se na intimnosti, ja to tako gledam.....ja bih boju noge, malo tamnije, nikako sjajne, da se skoro i ne vide....tada ce ti aljinche biti u prvom planu....

Pa ne znam, neki kais, ali tanak, cisto da strukira...?
Ja sam ipak za crne, bas zato sto je haljina letnja, a napolju sneg.. ;)

Ne znam koliko je to dena, ali npr, nesto ovako..

files.php

Poslednje čarape su najbolje s obzirom na mećavu napolju. Mada inače ni prve nisu loše. Ustvari, možda bi bilo idealno nešto između poslednjih i prvih.

Rešenje za gornju mašnu - umesto mašne traku uvuci u materijal i krajeve trake ušij tako da se napravi zatvorena traka u krug. Materijal ravnomerno razvuci oko trake tako da se sama traka ne vidi uopšte ili da se vidi samo malo na ramenu. Previše su dve mašne, mnogo je prenakićeno (obrati pažnju ko ti to kaže, hehe :cool: )...
Alternativa - kupi dva crna lakovana dugmeta i napravi da se pojas u struku kači na dugmiće umesto na mašnu. Ja to imam na jednoj plišanoj haljini i baš lepo izgleda, ne znam kako bi funkcionisalo na satenu....

Eto. Nadam se da sam bila od koristi. Ostalo je stvarno super sašivena haljina, nema šta. Baš si majstor!

Evo da se i ja okacim nakon duzeg vremena. :)

Naravno, nosila sam jaknu, isla u zatvoreno gdje je toplo, tako da sam mogla ovako da se obucem, inace je vaniii brrrr....

regvrg.jpg
jjjduy.jpg

ne sviđa mi se marama, suviše je nežna. Ja bih neku rokerskiju, nprt onu tvoju tigrastu, I nisam sigurna za sat, možda bih dodala i neki set chunky narukvica ili tako nešto.
Haljina je lepa i lepo ti stoji.

Noge su ti ekstra na poslednjoj slici. Baš si doterala liniju. :zper:

Hvala Trilijan! :)
Da, za maramu i sat se slazem, ne ide ova, zapravo i jesam nosila onu tigrastu prosli put na ovu kombinaciju, a onda sam uzela ovu da malo promjenim, mada ipak treba neka druga marama na sve ovo.
A, sat i mi je nekako neizbjezan detalj, nega nosim na sve, i na ono sto ide i na ono sto ne ide, od njega se prosto ne mogu odvojiti! :D

Hvala za liniju, to mi je najdraze cuti, bar znam da se isplatilo. :D

Poslednja izmena:

Bas mi se dopada!

Moderan, svez, mladalacki, rokerski stil koji ti veoma lepo pristaje...izgledas svetski, nikako orjentalno i grandovski, sto se meni licno mnogo dopada...spram tvojih godina i nacina zivota mislim da je pun pogodak. Duzinu rukava jakne verovatno znas kako ces da sredis, mozda da podvrnes malo do ispod laktova ali, u svakom slucaju, kao ideja mi je super.

Prve i poslednje čarape: :tick:

- - - - - - - - - -

Evo da se i ja okacim nakon duzeg vremena. :)

Naravno, nosila sam jaknu, isla u zatvoreno gdje je toplo, tako da sam mogla ovako da se obucem, inace je vaniii brrrr....

regvrg.jpg
jjjduy.jpg

Bejbi, sve mi se dopada osim marame, nekako mi je suvišna. Bajkerke su ooodličneee! :tick: :tick: :tick:

Back