naterasi
Buduća legenda
- Poruka
- 28.796
stil sa tebe vristi u svakom smislu drugarice, BRAVO i cesce se postavljaj ovde najbolja si
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
stil sa tebe vristi u svakom smislu drugarice, BRAVO i cesce se postavljaj ovde najbolja si
ovo ti je mnogo bolje od prethodne dve.![]()
![]()
Preko sam nosila mantil, ali se nisam uslikala u njemu. Maramu ovako vezanu, kao na prvoj fotki, sam nosila kada je mantil bio na meni,a kao sa druge fokte, kada sam skinula mantil, da mi ne bude hladno, jer su ledja malo otkrivena, pa je marama onda dosla savrseno da to pokrije.

Razbojnice, jako si lepa, doterana i, ono što mi se najviše dopada, negovana. Plus, divna bluza!

Razbojnice, jako si lepa, doterana i, ono što mi se najviše dopada, negovana. Plus, divna bluza!![]()
super je sto to primecujes.Baby, sve mi se dopada, maramu bih izostavila iz kombinacije na tvom mestu, mislim da bi ti lepše na nju išla neka prava autumn chic ešarpa.![]()
![]()
Preko sam nosila mantil, ali se nisam uslikala u njemu. Maramu ovako vezanu, kao na prvoj fotki, sam nosila kada je mantil bio na meni,a kao sa druge fokte, kada sam skinula mantil, da mi ne bude hladno, jer su ledja malo otkrivena, pa je marama onda dosla savrseno da to pokrije.

Nema na čemu, zaslužila si, nema te šminke koja može u nekoliko poteza četkica nadomestiti to kada neko pazi na sebe svakodnevno, a na tebi se prosto vidi da radiš na tome.E hvala... bluza je iz Zare, od kasmira. najlepsi kompliment koji mogu dobiti je da sam negovanasuper je sto to primecujes.

Nema na čemu, zaslužila si, nema te šminke koja može u nekoliko poteza četkica nadomestiti to kada neko pazi na sebe svakodnevno, a na tebi se prosto vidi da radiš na tome.
Jesi li bluzu kupila u Beogradu? Koliko je?
Hvala unapred na info.![]()
Okej, hvala ti.Jesam,u delta citi... ali ne znam sada tacno cenu,posto sam pazarila i farmerice i jos jednu bluzu i narukvicu... mislim da je oko 3.500 samo problem je i to me uzasno nervira sto u Srbiji nema onih papirnatih okovratnika jer devojke kada probaju ostaje sminka na tunikama,kosuljama i ove prodavacice to vrate nazad na raf. Jedva sam nasla ovu sa najmanje ostavljenog pudera na sebi jer nisu imali u magacinu i rekli su mi ako se ne skine mogu slobodno da vratim, i ja sam dosla kuci oprala je sa pervolom za beli ves i lepo se skinulo na svu srecu.

Okej, hvala ti.
Zaista mi se mnogo sviđa, moram svratiti sutra pre faxa da vidim imaju li je u Knez Mihajlovoj i potvrdim cenu.
A taj problem jeste evidentan, zbog toga sam jednom odustala od kupovine, samo je karmin bio u pitanju.
Kada sa namerom idem u šoping, stavim labelo i maskaru, obučem garderobu za brzo skidanje i oblačenje, neku praktičnu obuću...
Može se i skockan ići u kupovinu, ali treba paziti, a ovde t retko ko radi, posebno oni koji isprobavaju sporta radi...

Bahatost nije ništa novo, posebno na rasprodajama kada su sniženja i svi kao da vide natpis: "Besplatno"!
Bacaju i gužvaju stvari, gaze preko njih, ostavljaju pune kabine za presvlačenje iako uglavnom piše koliko se jednodelnih komada sme uneti.
Svakako da prodavcima prija svež dašak ljubaznosti kupaca (za promenu), iako iznenađujući (a ne bi trebalo da bude).
Šta da se radi.![]()
Nema na čemu, zaslužila si, nema te šminke koja može u nekoliko poteza četkica nadomestiti to kada neko pazi na sebe svakodnevno, a na tebi se prosto vidi da radiš na tome.
Jesi li bluzu kupila u Beogradu? Koliko je?
Hvala unapred na info.![]()
Pa to je zato što se od kašmira prave kardigani i džemperi. Košulje od kašmira ne postoje.Bejbi, videh bluzu u Zari u mom gradu, dostupna je u nekoliko boja - bela, sampanj, sa sitnim tufnicama i prugasta.
Kosta 3990 rsd. Jedino sto je bluza od poliestera, nisam nasla kasmirsku.
http://www.zara.com/webapp/wcs/stor...en/zara-W2012/269186/1017001/POLKA DOT BLOUSE
Baby, sve mi se dopada, maramu bih izostavila iz kombinacije na tvom mestu, mislim da bi ti lepše na nju išla neka prava autumn chic ešarpa.![]()
Pa to je zato što se od kašmira prave kardigani i džemperi. Košulje od kašmira ne postoje.
Al dobro...

![]()
![]()