Šta nosim danas - Vol. 2

Slažem se skroz sa Hani. Nisam ljubitelj kožnih rukavica a ni cipela ovakvih mada mi deluju zanimljivo i neobično - ne vidim baš najbolje, imaju li to neke crvenkasto-braon detalje ili?
Kratki kaputić je sjajan, elegantan ali ne preozbiljan i lepo ti stoji, kao i farke.
Sve u svemu, i više nego visoka ocena

E a baš volim videti lepo obučenog muškarca...

Ja i moje nemastovite kombinacije. Ovih dana je u pitanju ono pronadji razliku. :D Od marame se ne odvajam, nekako gledam da je ubacim u svaku kombinaciju, prija mi.
Aliii, htjela sam da vam docaram da sam vec sva opcinjena praznicnom atmosferom, ali se na slici vide djelici toga :D

53353210200123107030053.jpg

35001020012755230118215.jpg

Ovu "foteljicu" bih rado ubacila kod sebe u kucu, posebna prostorija za nju. :D i uzivanje :D

Poslednja izmena:
Ja i moje nemastovite kombinacije. Ovih dana je u pitanju ono pronadji razliku. :D Od marame se ne odvajam, nekako gledam da je ubacim u svaku kombinaciju, prija mi.
Aliii, htjela sam da vam docaram da sam vec sva opcinjena praznicnom atmosferom, ali se na slici vide djelici toga :D

53353210200123107030053.jpg

35001020012755230118215.jpg

Ovu "foteljicu" bih rado ubacila kod sebe u kucu, posebna prostorija za nju. :D i uzivanje :D

Divne noge, bash su divne. Geni ili samo vjezba?:)
Outfit okej. Siguran i jednostavan. Jedino mi se ta plasticna jaketica ne svidja.

Ulice - svidjaju mi se obe kombinacije. :ok:
Bajkerke su ti odlicne, samo bi moj neki savjet bio, da ih kombinujes uz uske farmerke, ili uz helanke iz prve kombinacije.
Ja bih ih nosila uz prvu kombinaciju, nista tu ne bih mijenjala, mislim da bih isle odlicno na to. :super:

ja bih postavljala ovde svoje slike, sme li da se vidi lice npr sa naocarima ili ne sme uopste?
jaoj, otkad nisam bila na krstarici :)

Da, smeš da kačiš ovde cele svoje fotografije, lica sa njih iseku ljudi kojima je prosto tako prijatnije, ako žele da sakriju svoj identitet.
Kako god, ti sama izaberi na koji način ćeš da prikazuješ slike.

Dobro nam došla na Modu! ;)

Back