Šta nosim danas - Vol. 2

Bejbi, jeste maslinasto zelena, dođe ona opušteno do polovine butina, nego je eto tako ispalo na slikama... :)

Hvala na komentarima, devojčice drage! :D

A slažem se da sam se mogla obući i bolje, mrzelo me da uopšte idem na tu sedeljku, al' ajde...

I onda preko volje nabacim nešto što mi prvo padne pod ruku, pro-forme...

396417_179962565473292_755280645_n.jpg
247943_179962592139956_1279099252_n.jpg

Lepo ti stoji haljina. :)
Zamisljam je u nekoj jesenjoj kombinaciji, sa ravnim, dubokim do kolena, cizmama, i klasicnim mantilom. :)

Bejbic i georgejune, hvala vam! :hvala:

Sto se tice tvoje kombinacije veceras bejbic, preslatko je. Torba mi je nekako skroz slatka i mislim da je bas ona ta koja upotpunjuje kombinaciju, jaknica je isto tako jako slatka, samo pazi stomacic sada da se ne smrznes, nije bas toplo. :D

prehladićeš jajnike mala
hehe i meni je prvo ovo palo na pamet. Lepa torba doduše, ali jakna na go stomak, neeee...
Evo i mene danas...
Pogledajte prilog 253487 Pogledajte prilog 253488

Zanemarite cupavu kosu na drugoj fotografiji, vjetar je danas uzasno duvao. :D
Zanimljivo. Dobro ti stoji ovo ovako. Ja lično ne bih narandžast-braon kožu na crno, deluje mi nekako prejako, ali ok, ne možemo da imamo po kožnu jaknu za svaku kombinaciju....
Lepa majica. Bar bih je ja nosila kao majicu. Za haljinu definitivno prekratko... Mada uživo verovatno bolje izgleda.

Obe Bejbi imaju divne kozne jakne...zelim boju Bajbi91 kako bih je nakacila na model Babic i capila za sebe :mrgreen:

Inace bas ste mi obe lepe...dobro, ja sam poznata kao ljubitelj jesenje garderobe:lol:...

Evo mog vikenda...al' se nista ne vidi...sve sto dodje crno je zapravo braon, crnu boju uopste nemam na sebi...haljina je ljubicasta, sako je bordo, drugi je teget, baletanke su leopardaste, sive i braon-crne...nis' se ne vidi:(

slicica1.jpg
slicica2.jpg
slicica3.jpg

Obe Bejbi imaju divne kozne jakne...zelim boju Bajbi91 kako bih je nakacila na model Babic i capila za sebe :mrgreen:

Inace bas ste mi obe lepe...dobro, ja sam poznata kao ljubitelj jesenje garderobe:lol:...

Evo mog vikenda...al' se nista ne vidi...sve sto dodje crno je zapravo braon, crnu boju uopste nemam na sebi...haljina je ljubicasta, sako je bordo, drugi je teget, baletanke su leopardaste, sive i braon-crne...nis' se ne vidi:(

Pogledajte prilog 253619Pogledajte prilog 253620Pogledajte prilog 253621

...meni je i ovo sto vidim dovoljno, sve mi se svidja, a narocito kako ti stoji:D

Sve je sjajno! Haljinica mi se mnogo svidja!

Evo i mene danas...
Pogledajte prilog 253487 Pogledajte prilog 253488

Zanemarite cupavu kosu na drugoj fotografiji, vjetar je danas uzasno duvao. :D

Mnogo je lepa jakna, a i cela kombinacija mi se dopada. Podsecas me na moje sugradjanke.

Moja malenkost večeras...

217851_148773501932219_564325185_n.jpg

541141_148773641932205_1882925324_n.jpg
487566_148773588598877_518270455_n.jpg
Megi ti si prava studenkinja, vecina mladih devojaka se doblaci u ovom stilu. Sto naravno ne znaci nista lose:) Meni samo ne ide ova torba uz go stomak, inace nemam primedbe...

Freya, sve mi se dopada, zaista...Ti si svoj stil izgradila.

Back